Jūrmalā uz gājēju pārejas sabraukts bērns

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) galvenās sabiedrisko attiecību speciālistes Sarmītes Skujiņas apstiprina:

“Varam apstiprināt, ka 15.oktobrī plkst. 18.20 saņēmām izsaukumu uz Jāņa Pliekšāna ielu Jūrmalā, kur bija cietis bērns pēc sadursmes ar automašīnu. Bērns bija guvis vairāku ķermeņa daļu nopietnus ievainojumus, tostarp galvas un muguras traumas. Pēc neatliekamās medicīniskās palīdzības sniegšanas mediķu brigāde nogādāja bērnu slimnīcā stabilā stāvoklī.

Nosūtījām arī jautājumus Jūrmalas domei un viens no tiem ir – Vai Jūrmalas dome un, vai Jūrmalas attīstības pārvalde šajā situācijā saskata neizdarību no savas puses?”

PAPILDINĀTS 16.10. plkst.16:10 ar Valsts policijas sabiedrisko attiecību nodaļas vecākās speciālistes Līnas Kaļķes atbildi:

“Vakar, 15. oktobrī, Valsts policija saņēma informāciju, ka aptuveni pulksten 18.20 Jūrmalā, Jāņa Pliekšāna un Lienes ielu krustojumā automašīnas “Volvo” vadītājs uzbrauca nepilngadīgai personai, kura ar gūtajām traumām tika nodota mediķu aprūpē. Policija turpina skaidrot notikušā apstākļus.”

Avots: ŠEIT.

 

Pievienot komentāru