“Padalīšos atklāti, ar kādām metodēm tiek sagrozīta informācija, par aizklātām sarakstēm un “supermīlošām” pamātēm.” Madara Kiviča pārtrauc klusēšanu

Mūziķa Andra Kiviča bijusī sieva Madara Kiviča vietnē “Instagram” pārtrauc klusumu par dziedātāja sacelto traci, kurā viņš apgalvo, ka sieviete aizliedz meitām satikties ar tēvu.

Jau teju mēnesi vietnē “Instagram” Andris Kivičs publicē īso stāstiņu virkni, kurā skaidro situāciju, kas saistīta ar bijušo sievu Madaru Kiviču, ar kuru laulībā dzimušas meitas Keitija un Kima.

“Man nav ļauts satikt meitas. Man nav iespēja viņām piezvanīt, jo es esmu bloķēts viņu telefonos. Viņas nedrīkst zvanīt man. Pusi no jūnija mēs nodzīvojām šeit, kur mēs dzīvojam ar Lieni. Viss bija kārtībā. Tagad pēkšņi mamma kaut kādā veidā izskalojusi meitenēm smadzenes un viņas nedrīkst vairs man zvanīt un satikt mani,” sacīja Kivičs.

Madara Kiviča vietnē “Instagram” pārtrauca klusumu un skaidroja situāciju no savas puses.

“Sveiki! Līdz šim biju nostādījusi sevi, ka neapspriedīšu publiski šo mākslīgi veidoto “drāmu” un nomelnošanas kampaņu, kas vērsta manā, mana drauga un bērnu virzienā.

Vakar bija pēdējais piliens un uzskatu, ka par šādām situācijām jārunā skaļi.

 

Neattaisnošos, jo nav par ko, bet padalīšos atklāti, ar kādām metodēm tiek sagrozīta informācija, par aizklātām sarakstēm un “supermīlošajām” pamātēm, kā tiek smalki manipulēts ar bērniem, kā tiekam vajāti nakts stundās, kā draud ar 90. gadu reketieriem, un kā mēs jūtamies pēdējā mēneša laikā.

Kādēļ šis viss? Jo man apnika visu laiku pielāgoties, piedāvāju objektīvu risinājumu un sāku prasīt no otra vecāka reālu atbildību, nevis tikai izklaidi.

 

Šķir otru lapu, lai lasīti tālāk

COMMENTS

Pievienot komentāru