Dienas horoskops 18. februārim – “nelauzies”, bet ļaujies

Lauva: Būsi sentimentāls, vēlēsies, lai tuviniekiem viss būtu labi. Vakarpusē tavs noskaņojums var pāraugt romantiskās noskaņās. Kas attiecas uz darbu, tad izpildīsi savus pienākumus godam.

Jaunava: Neskatoties uz šobrīd valstī valdošo situāciju, tu apsvērsi domas par kosmetologa vai manikīra profesijas apgūšanu. Katram cilvēkam ir savs aicinājums, talants, tāpēc seko izvēlētajam mērķim!

Svari: Vēlēsies pamainīt imidžu, bet nezināsi, kā to šajos apstākļos izdarīt. Nekādi “aklie randiņi” nav ieteicami, ja vien nevēlies iekulties nepatikšanās ar tālejošām sekām.

Skorpions: Tu visu darīsi pēc labākās sirdsapziņas, tomēr kaut kas bremzēs. Var jau būt, ka tie būs nepārvarami apstākļi, kas saistīti ar vīrusu, bet iespējams, vienkārši kādu cilvēku skaudība, intrigas.

Strēlnieks: Vecāka gada gājuma sievietes šodien var nejusties īsti savā ādā, pie kam dažas sāks atspēlēties apkārtējiem. Sadarbība, kontaktēšanās ar citām valstīm būs apgrūtināta kā darba, tā privātā kontekstā.

Mežāzis: Kārtojot atskaites, esi piesardzīgs, pastāv lielas iespējas kaut ko sajaukt, nepamanīt. Mežāža zīmes sievietes tieksies pēc romantikas, bet gaidīs to no otra cilvēka, nevis pašas sarīkos vakaru sveču gaismā.

Lasi arī: Šajās 3 zodiaka zīmes dzimušie parasti nekad nepiedod krāpšanu attiecībās

Ūdensvīrs: Diena piemērota, lai sabalansētu dzīves materiālās un garīgās vērtības. Vēlams pievērsties ezoteriskām mācībām, ja vēl neesi to darījis līdz šim. Mājas dzīvē arī nepieciešamas pārmaiņas!

Zivis: Šodien Saule pāriet Zivju zīmē. Sveicam pirmos jubilārus! Dienas fons lirisks, romantisks, radošs. Ja gatavojies ballītei, parūpējies par cienastu. Nav vēlams sevi nogurdināt ar lietām, kas šķiet pārāk nomācošas.

Pievienot komentāru