Dvīņi uz maiņām satikās ar vienu sievieti: kad viņa palika stāvoklī, DNS tests nevarēja precīzi noteikt īsto bērna tēvu

Meliem īsas kājas. Reizēm arī meļiem nākas piedzīvot rūgtus maksu par savu negodprātīgo rīcību. Gadās, par meliem nākas maksāt ar naudas līdzekļiem. Tā, piemēram, gadījās, ar kādiem brāļiem – dvīņiem.

Viņi piedzima kā identiskie dvīņi, tāpēc viņus bija patiešām grūti atšķirt vienu no otra. Vīrieši labprāt šo faktu izmantoja savā labā, tāpēc nereti abi vīrieši mēdza satikties ar vienu sievieti – uz maiņām. Vienā dienā uz satikšanos gāja viens brālis, nākamajā dienā – jau otrs.

Viens no šādiem randiņiem beidzās ar to, ka sieviete palika stāvoklī. Un rezultātā viņa pieprasīja bērna tēvam maksāt alimentus.

Abi vīrieši atteicās atzīt bērnu, jo katrs no viņiem uzskatīja, ka bērns nav viņa –  tik ļoti viņi nevēlās maksāt alimentus.

DNS analīzes arī neieviesa nekādu skaidrību – jo dvīņiem DNS analīžu dati ir identiski.

Tiesa bija nepielūdzama – tā piesprieda alimentus maksāt abiem vīriešiem un mazuļa dzimšanas apliecībā tika ierakstīti divi bērna tēvi.

Starp citu, alimentu summa tika aprēķināta divkāršā apmērā, tā kā vīrieši bija rīkojušies negodprātīgi un tiesa bija nolēmusi viņus par to sodīt.

Vai meli šajā gadījumā viņiem neizmaksāja pārāk dārgi?

 

Avots: kakao.im

Pievienot komentāru