Dzirdēju, ko sieviete ir gatava piedāvāt vīrietim ar lielu algu

Aizvakar es devos uz savu dzimto pilsētu kopā ar labākajiem draugiem. Mums bija brīvdienas – visiem jautri, visi atpūšas, noīrējām mazu galdiņu nelielā restorānā. Īsāk sakot sakām runāt par manu šķiršanos un attiecībām kopumā.

Tur bija Oksana, apmēram 26 gadus veca, viņai bija bērns un šķīrusies viņa bija jau vairākas reizes. Un tad viņa sāka zūdīties par vīriešiem, ka bērna tēvs neko nevar, ka pašai par dēlu jārūpējas un jāved uz jūru.

Es saprātīgi jautāju:

“Klau, bet kāpēc vispār kādam tavs dēls būtu jāved uz jūtu? Sākumā taču ir jānodibina kontkats starp pieaugušajiem. Jāvienojas. Un tikai tad jādibina ģimene?”

Nu un tad sākās! Ka vīriešiem bērnus pat uz stundu nevarot atstāt, kādi vīrieši ir nīkuļi un mantkārīgi, ka nespēj pat nopelnīt, bet viņa ir tik mīloša un augstsirdīga. Intereses pēc pautāju, cik tad vīrietim, viņasprāt, ir jāpelna, lai uzskatītu vīrieti par pietiekami veiksmīgu?

Lasi arī: Kā dzīvot vientulībā 60 gadu vecumā. Padomi no cilvēkiem, kuri ir līdzīgā situācijā

Un viņa atbildēja, ka vismaz divi tūkstoši. Un es nodomāju, ka tās ir tādas muļķības, jo vidējā alga nu galīgi nestāv klāt šim ciparam.

Un ko no šī visa var secināt?

Šķir otru lapu un lasi tālāk!

Pievienot komentāru