Galvenais attiecību likums, kuru pārkāpj 90% sieviešu

Dēls + mamma

Ir pretēja situācija, kad sieviete ir stiprāka. Viņa vairs neprasīs vīrieti kaut ko, jo viņa nav maza meitene. Vairumā gadījumu sievietes ar šo lomu attiecībās izvēlas visu darīt pašas. Jautājums nav pat par to, ka zēns to nevar izdarīt, bet par to, ka viņa jau ir pieradusi pie cita scenārija.

Tādas sievietes neiet uz kompromisiem un necenšas runāt par problēmām – viņas tikai pārmet un pamāca vīriešus, it kā tie būtu viņu mazie dēli. Piemēram, vīrietis nolēma pamest darbu, jo tas viņam neder. Tā vietā, lai jautātu, kāpēc partneris pieņēma šādu lēmumu, vai domājat kopā par izredzēm, sieviete-māte saka: “Ko tad tu darīsit tālāk? Vai esi jau atradis, kurp doties? Vai man tagad ir jāstrādā vienai, kamēr tu slinkosi? ”

Vīrietis-zēns šādos gadījumos nestrīdas. Viņš piekrīt un dara to, ko viņam teica “mamma”. Viņš var iebilst, taču šajā gadījumā sāksies konflikti un attiecības beigsies. Kad šāda savienība var pastāvēt? Tikai tad, ja abas puses ir apmierinātas ar lietu stāvokli un nepārmet viens otram par stereotipiem.

Sieviete un vīrietis

Šīs attiecību lomas ir vislabākās. Sieviete, kas ir viņas lomā, var motivēt vīrieti un vadīt viņu, bet ne lasīt lekcijas vai čīkstēt viņa priekšā, lai veicinātu tirāna tieksmes.

Lasi arī: Vīrieši pastāstīja, kādas lietas viņi dara tikai ar to sievieti, kuru mīl

Daudzu sieviešu galvenā kļūda ir tāda, ka viņas ir vai nu meitenes, vai vienmēr mammas, bet ne nobriedušas sievietes. Kamēr sieviete neliek vīrietim kaut ko darīt, viņa tikai saka, ka viņai patīk vai nepatīk. Ja vīrietis neklausās, viņa aiziet. Problēmas attiecībās nesākas, kad sieviete sevi novērtē, zina, ko viņa vēlas un uz kādiem kompromisiem neies.

Ir daudzas lietas, kas sievieti padara sievišķīgu. Vissvarīgākais ir nevis apņemties ar meitenes un mātes lomu, bet drīzāk pilnībā atbrīvoties no tām, nekļūdoties 90% sieviešu. Šajā gadījumā attiecības būs veselīgas un stipras.

Avots:

gurutest

COMMENTS

Pievienot komentāru