Kā izskatās parastas sievietes vecumā no 50 līdz 70 gadiem, kuras veikušas sejas uzlabošanu

Paciente Nr. 2 – 60 gadi

Lielākā sievietes problēma bija izplūdis sejas ovāls un ļoti izteiktas līnijas pie deguna, kas sejai piešķir negatīvu noskaņu. Atšķirība ir daudz mazāka, kā pirmajai pacientei, taču ir skaidri redzams, ka ir mainījies vispārējais stāvoklis.

Ķirurgs koriģēja sejas ovālu, padarot sejas kontūras skaidrākas, kā arī savilka kakla ādu, kas bija kļuvusi ļengana. Tāpat sievietei tika mainīta matu krāsa no platīnblondas, kas īpaši uzsver vecumu, līdz zeltainai nokrāsai, kas piešķir jauneklīgāku izskatu.

Lasi arī: Sieva neatpazina vīru, kad viņš pirmo reizi noskuva bārdu

Paciente Nr. 3 – 53 gadi

Fotogrāfijā ir ļoti spilgti redzams tas, ka sievietes sejas ovāls ir ļoti izmainījies dēļ noslīdejušiem vaigiem. Seja dēļ šī ieguvusi noguruma pēdas. Turklāt sieviete pati atzinusi, ka daudzi teikuši, ka dēļ tā viņa izskatās nogurusi un izsmelta.

Pacientei tika veikta sejas korekcija, kas likvidē liekos taukaudus sejas muskuļos, lai āda īpaši neizstiepjas, bet paliktu gluda. Tika veikta arī apakšējo plakstiņu korekcija, kas novērsa “iegrimušo” acu efektu.

Paciente Nr. 4 – 67 gadi

Tāpat kā daudzām sievietēm šajā vecumā, sievietei bija izteikti noslīdeji kakls un seja it kā saplūstot kopā. Viņai bija liels diskomforts un pārdzīvoja, ka nevar nēsāt frizūrās ar kopā saņemtiem matiem.

Viņai tika veikts sejas liftings, kas likvidēja liekās ādas paliekas, tāpat tika veikta tauku atsūkšana. Atjaunotā sejas ovāla un mirdzošās ādas rezultātā, sieviete tika neticami pārveidota un izskatās daudz jaunāka par savu patieso vecumu.

Pacienete Nr. 5 – 64 gadi

Sieviete jau sen vēlējās veikt plastisko operāciju, taču baidījās, ka dēļ tās zaudēs savu būtību, ka nedabiski izskatīsies un āda būs pārāk nostiepta. Operācija bija ļoti efektīva, bet tajā pašā laikā ļoti delikāta. Sievietei bija izteikti noslīdējuši augšējie acu plakstiņi un sejas ovāls.

Tika veikta sejas liftinga un kakla pacelšanas manipulācija. Rezultātā sieviete gandrīz nav mainījusi savu būtību, bet izskatās daudz labāk.

Paciente Nr.6 – 56 gadi

Ādas anatomijas īpatnības un ādas elsatības zudums ir radījuši tādu efektu, ka seja ir saplūdusi kopā ar kaklu. Lai pārveidotu sievietes seju, tika veikta gan sejas, gan kakla pacelšana, kā arī tika izgriezti liekie ādas audu slāņi, kā rezultātā seja ir ieguvusi konkrētus apveidus. Sievietes lūpas tika nedaudz palielinātas un veikta acu apakšējo plastiņu aizpildīšana.

Instagramā šo plastisko ķirurgu varat atrast kā: @drjacono

Pievienot komentāru