Šomase pārsteidz ar trakām pārvērtībām; komentētāji internetā viņu “noliek”

Bijusī dziedātāja Liene Šomase Instagram vietnē dalījusies ar attēliem un video, kuros viņa redzama sev jaunā un neierastā tēlā.

Pēdējā laikā Lieni Šomasi bija ierasts redzēt ar blondiem matiem, taču līdz ar jauna gada sākumu, dziedātāja nolēmusi mainīt arī vizuālo tēlu. Pie tam mainīt to PAMATĪGI! Tik pamatīgi, ka daudzi interneta lietotāji viņu nežēlo un “noliek”!

Lasi arī: Neredzamie iemesli liekajam svaram. Endokrinologs skaidrojums

Šomase soctīklos publicējusi foto un video, kuros redzama ar spilgti rozā matiem. Ar  Instagram starpniecību Šomase pauž, ka sākusies “jauna dzīve” ar “jaunu stilu”. “Lai radošā nedēļa iedvesmo,” komentārā pie attēla raksta Liene.

Kā jau minējām – komentāri internetā ir nežēlīgi:

“Tie rozā mati jau nu ne pēc kā neizskatās. Izķēmojusi pati sevi,” raksta anonīmais lietotājs ar niku bezkaunīgais sivēns!

Cits lietotājs, raksta, ka viņa izskatās “drausmīga un “nolietota””!

 

Ik pa brīdim gan kāds arī uzslavē dziedātāju par drosmi un novēl, lai jaunā dzīve izdodas!

Jau vēstīts, ka nesen Šomase sociālajā bilžu vietnē Instagram publicējusi skaistus kadrus, kuros redzama svētku tērpos.

Liene Šomase ir latviešu dziedātāja. Ir piedalījusies vairākus televīzijas šovos, tai skaitā ar Jāni Vinteru uzvarējusi TV3 šovā “Dziedi ar zvaigzni”.

Lienei ir 2 māsas un 3 audžubrāļi. Lienes māsa Kristīne Šomase ir piedalījusies LNT veidotajā šovā “Latvijas Zelta talanti” 2008. gada nogalē.

2009. gadā iepazinās ar Mārtiņu Samuli. 2010. gada 17. jūnijā viņiem piedzima meita Gabriela, savukārt 2011. gada vasarā pāris izšķīrās.

 

Šķir otru lapu, lai apskatītu FOTO un VIDEO

COMMENTS

Pievienot komentāru