Astrologs Baņķis sašutis par kolēģa Rača prognozi

Astrologs Kristaps Baņķis astrologa Andra Rača prognozes attiecībā uz nākamo gadu sauc par dezinformējošām. Sociālajā tīklā Facebook Baņķis velta kritiku arī iepriekšējām Rača astroloģiskajām prognozēm.

Pēc Baņķa rakstītā, izriet, ka Račs uzskata – laikā no maija līdz jūlijam būs daudz labvēlīgu dienu kāzām. Baņķis to sauc par dezinformējošu prognozi.
“Račs: “2020. gadā daudzi pāri ir atlikuši plānotās kāzas, un tāpēc 2021. gadā to būs vairāk. Labu kāzu datumu nekad nav daudz, taču periodā no maija līdz jūlijam tādu ir gana arī nedēļas nogalēs.”

Baņķis: DIŽČIKS laikā + APTUMSUMA TUNELĪ + RETROSATURNS/ RETROJUPITERS + VENERAS SPRIEDZĒ AR NEPTŪNU (27.maijs), 5.jūnijā Plūtona un Marsa opozīcija?! – manā skatījumā totāli kļūdaini dezinformējoša prognoze! Pirmo reizi saskaros ar trik rupju ELEKCIJAS KĻŪDU!” raksta Baņķis.

Lasi arī: Šomase pārsteidz ar trakām pārvērtībām; komentētāji internetā viņu “noliek”

Baņķis velta kritiku arī iepriekšējām Rača astroloģiskajām prognozēm.
“Par pārējo prognozi, kas pilnībā atšķiras jau kuro gadu (un kļūdaini) no manējām un ņemti vērā tikai primitīvi Ūdenvīra periods + Vērša gads, neizteikšos. Metāliska stihija NAV klusa, BET IR SKAĻA! Ar to arī viss pateikts,” skaidro Baņķis.

Tikmēr, lūdzot arī citus astrologus komentēt šo jautājumu, viņi atsakās no tiešiem komentāriem, taču domā līdzīgi – minētajā laika periodā precēties neieteiktu.

“Atļaušos nekomentēt tieši. Bet, atbildot uz tavu jautājumu – pats šajā laika nogrieznī neprecētos un citiem arī nerekomendētu. Tur jau vēl vairākas Venēras, Marsa spriedzes ar Saturnu, Jupiteru, Urānu, Lilitu pēc tam jūlijā (ja jūlijs arī domāts). Tā ka, es vismaz neieteiktu. Un, šķiet, jūnijs šogad solās būt “švakākais” mēnesis, vismaz iesākumiem, arī citos jautājumos, ne?” teikts astrologa Valtera Šulca rakstītajā.

Iepriekš rakstījām, ka Astrologs Andris Račs, viesojoties kanāla STV pirmā! raidījumā “Kad viņas satiekas”, prognozējis , kāds šis gads būs katrai horoskopa zīmei.
Piemēram, astrologs norādīja, ka Auniem šis gads būšot “kādas reizes 30” labāks. Viņš sola, ka šo zīmju pārstāvjiem gads būšot izcili labs un mīlestībā veikšoties “vieglāk” – būšot mazāk strīdu un attiecības būšot mierīgākas. Astrologs gan atzīmē, ka par naudu zvaigznes Auniem klusējot.

 

Avots: Tauta Runā

COMMENTS

Pievienot komentāru