Kura ir pati skaistākā, bet kura – pati spēcīgākā zodiaka zīme? Labāko īpašību horoskops

Pati ģimeniskākā zodiaka zīme – Vēzis

Pati ģimeniskākā zodiaka zīme būs Vēzis. Šīs zīmes pārstāvji ģimenes vērtības liek pirmajā vietā. Viņi tiecas sev atrast cienīgu partneri, ierīkot ērtu mājokli un radīt daudz bērnus. Vēzis ir ideālākais variants laulībai un nopietnām attiecībām.

Pati egoistiskākā zodiaka zīme – Lauva

Lauva viennozīmīgi var tikt uzskatīta par egoistiskāko zodiaka zīmi. Neskatoties uz savu dāsnumu un draudzīgumu, šīs zīmes pārstāvji gandrīz visu dara, lai izdabātu savām vēlmēm. Viņi mīl būt uzmanības centrā, kas vairo viņu enerģiju. Turklāt Lauvas ļoti mīl uzslavas un glaimus, jo tādos brīžos jūtas gluži kā virsotnē.

Lasi arī: 5 zodiaka zīmes, kuras klausa sirdi, nevis prātu

Pati uzticamākā zodiaka zīme – Jaunava

Astrologi par pašu uzticamāko zodiaka zīmi uzskata Jaunavu. Šīs zīmes pārstāvji tiecas atrast partneri visai dzīvei un ļoti uzmanīgi pieiet otrās pusītes izvēles jautājumam. Un, ja viņi kādu izvēlas, tad var ar pilnu pārliecību teikt, ka šīs zodiaka zīmes pārstāvji savu partneri nepiekrāps.

Pati komunikablākā zodiaka zīme – Svari

Svari tiek uzskatīti par pašu komunikablāko zodiaka zīmi. Viņiem teju nav iespējams aiztaisīt muti, tik dod iespēju parunāt. Šīs zīmes pārstāvji gūst gandarījumu, iepazīstoties ar jauniem cilvēkiem. Kad viņi ir sabiedrībā, tad jūtas pārliecināti un viegli. Svariem ir grūti izturēt pat vienu dienu vienatnē.

Pati viltīgākā zodiaka zīme – Skorpions

Skorpions varētu būt viltīgākā zodiaka zīme. Ja šīs zīmes pārstāvji sāk atriebties, tad viņus vairs neapstādināt. Viņi darbojas ar vismodernākajām metodēm, ir grūti viņus pieķert un turēt aizdomās. Skorpioni ir vissliktākie un bīstamākie ienaidnieki.

Pati skaistākā zodiaka zīme – Strēlnieks

Ārēji pievilcīgākā zodiaka zīme ir Strēlnieks. Šīs zīmes pārstāvji no dabas ir ļoti harmoniski veidoti, kas dod viņiem visas tiesības saukties par pašiem pievilcīgākajiem. Turklāt, viņi vienmēr seko līdzi savam ārējam izskatam, kas vēlreiz pasvītro viņu skaistumu un pievilcīgumu.

Lasi arī: 6 Zodiaka zīmes, kuras parasti ir vislabākās mammas

Pati noslēgtākā zodiaka zīme – Mežāzis

Pati noslēgtākā zodiaka zīme būs Mežāzis. Ir grūti iedomāties, par ko domā Mežāzis! Viņi reti kad kādam uztic savas jūtas un pārdzīvojumus, un visbiežāk sabiedrībā izturas vienaldzīgi un auksti.

Pati ģeniālākā zodiaka zīme – Ūdensvīrs

Ūdensvīrs ir pati ģeniālākā zodiaka zīme. Šīs zodiaka zīmes pārstāvji vienmēr ģenerē jaunas idejas. Viņiem ir ļoti attīstīta fantāzija un radoša domāšana. Bet reizēm viņiem nepietiek spēka izteikt savas idejas, un nereti tāpēc visas viņu ģeniālās idejas un projekti paliek neatzīti.

Pati spēcīgākā zodiaka zīme – Zivis

Astrologi uzskata, ka pati spēcīgākā zodiaka zīme ir Zivis. Tas ir diezgan dīvaini, jo šīs zīmes pārstāvji ir diezgan jūtīgi un sentimentāli. No kurienes viņos spēks? Zivīs ir ļoti daudz iekšējo resursu, kuri nepiemīt citu zīmju pārstāvjiem. Un kad, piemēram, spītīgie un ambiciozie Auni un Mežāži cieš sakāvi, Zivis ieņem diezgan spēcīgas pozīcijas. Var teikt, ka Zivis liecas, bet nelūst.

Raksts sagatavots pēc ārzemju preses materiāliem

COMMENTS

Pievienot komentāru