Nopirku bērnam ūdenī augošu dinozauru: Kādu briesmoni mēs izaudzējām pēc 2 nedēļām

Un viņš bija noskatījis kaut ko pavisam dīvainu. Pirmo reizi redzēju kaut ko tādu, bet, tā kā tas bija lēts, nevilcinājos un to iegādājos. Instrukcijā bija rakstīts, ka tas ir jāieliek ūdenī un jāgaida 5 līdz 10 dienas.

Trešajā dienā sākās pats interesantākais. Katru dienu es pārbaudīju dinozauru un šķita, ka 30 gadīgam uzņēmējam tas bija daudz interesantāk, nekā dēlam. Trešajā dienā mēs devāmies skatīties, kā izaudzis draugs no Juras laikmeta, bet…

Lasi arī: Latvieši par taksometru no Rīgas lidostas līdz Mūkusalas aplim samaksā gandrīz 42 eiro

Спустя 3 дня

Bērns nekavējoties viņam uzstādīja diangozi – viņš ir saslimis un nomiris. Tomēr mēs viņu neapglābājām un nolēmām vērot, kas notiks tālāk. Divas dienas vēlāk šķita, ka dinozaurs ir sācis sadalīties un pietūcis kā noslīcis cilvēks. Ja neesat redzējis, kā izskatās cilvēks, kurš divas nedēļas pavadījis ūdenī, tad paskatieties uz šo.

Спустя 5 дней

Vēl pēc trīs dienām nekas nebija mainījies – dinozauram joprojām bija ziloņu slimība un izskatījās, ka viņam nepieciešama eitanāzija. Bet mēs turpinājām eksperimentu. Bija interesanti, cik vēl sliktāk var kļūt.

Спустя 7 дней

Bija pagājusi nedēļa un aizmirsām par briesmoni. Neglītais pīlēns, kurš bija pārklāts ar pūšļiem un audzējiem, pārvērtās par skaistu spinozauru gulbi (vai kaut ko tamlīdzīgu). Pārsteidzoši, ka viņa nevarēja izspiest ūdeni un bērns pat vairākas stundas ar viņu paspēlējās.

Bet, tiklīdz viņš izžuva, viņš saplaisāja. Nokrita kājas un rokas, un tāpat nācās viņu apglabāt.

 

COMMENTS

Pievienot komentāru