Tik piemīlīgi: Kā tagad izskatās puisītis ar neparasti biezajiem matiem

Kamēr daži mēģina atrast līdzekļus lai matus padarītu biezākus un palielinātu apjomu, tikmēr citi nezina kā ar to visu bagātību tikt galā. Vai esat pamanījuši kā mūsdienās ir iesakņojies matu kults? Tos griež, krāso, pieaudzē, taisno. Jo vairāk kopti mati, jo labāks ārējais izskats un cilvēki ir gatavi ieguldīt savos matos miljonus. 

Bet ko darīt, ja pati daba ir apdāvinājusi ar tādiem matiem, kurus nu nekādi nevar noslēpt?

Juniors un viņa nepaklausīgie mati

Mazulis nāca pasaulē bez jeb kādām slimībām vai pataloģijām, par ko viņa vecāki bija ļoti priecīgi. Bet viena īpatnība puisēnam tomēr bija: super pūkaini mati. Matu biezums bija pārsteidzošs. Tie atgādināja mākoni un bija daudz biezāki nekā visiem jaundzimušā Juniora radiniekiem.

https://pudelek.wpcdn.pl/878ce9fe4a828739bf9d287951ad0e0b7369b75a.png

Lasi arī: Dīvainā un bagātā aktrise Sigurdnija Vīvere

Viņa mamma Nensija ar tādu matu biezumu palielīties nevarēja, un vispār dēla matu daudzums jauno māmiņu biedēja: vai mazulim nav kāda anomālija? Kad viņa bija stāvoklī, bieži mocījās ar grēmām. ”Zinātāji” apgalvoja, ka grēmas noteikti ir saistītas ar mazuļa matu garumu un biezumu. Jo garāki tie auga, jo vairāk māte uztraucās. Bet ja arī tā ir taisnība, tad tiem vajadzētu būt gariem nevis bieziem un pūkainiem.

Šķir otru lapu un lasi tālāk!

Pievienot komentāru