Tik piemīlīgi: Kā tagad izskatās puisītis ar neparasti biezajiem matiem

Citu īpatnību Junioram nebija un viņu izrakstīja no slimnīcas. Ārsti apgalvoja, ka mati paliks plānāki un ar laiku kļūs kā visiem citiem. Dažus gadus, kamēr Juniora frizūra atgādināja cepuri, māte ar viņu kopā nekur nevarēja iziet. Uz jebkuras ielas vai veikalā pie viņiem nāca klāt nepazīstami cilvēki un lūdza atļauju paglaudīt zēna matus. Daži pat neprasīja atļauju. Tāda uzmācīga uzmanība dēlam Nensijai nebija pa prātam un viņa pastaigām sāka izvēlēties klusas un vientulīgas vietas.

https://i2-prod.mirror.co.uk/incoming/article11489013.ece/ALTERNATES/s615/MAIN-PRODUCTION.jpg
Tomēr ārsti nemaldināja Juniora ģimeni. Ap trīs gadiem bērna mati tiešām kļuvuši kā visiem citiem un vairs nepiesaistīja apkārtējo uzmanību. Un pats Juniors kļuva par brīnišķīgu mazuli. Viņš visu laiku smaidīja un gribēja apskauties. Izskatās, ka zvaigžņu slimība Junioru neskāra.

Kas ir matu biezuma sponsors?

Diemžēl, steigsimies jūs apbēdināt: Matu biezums ir ģenētiska parādība, ietekmēt to ar šampūniem un maskām nav iespējams. Tas nenozīmē, ka jāatmet visas kopjošās procedūras, bet likt lielas cerības uz tām arī nevajag.

Lasi arī: Veļas mazgāšana ar lauru lapām. Ieraugot rezultātu, gribēsi darīt tāpat

Matu biezums tiek pārmantots no vecākiem, kaut ir arī izņēmumi. Zinātne jau ir aprēķinājusi, ka īstiem blondīniem un brūno matu īpašniekiem, matu ir daudz reizes vairāk, nekā rudo matu īpašniekiem.

https://f.i.uol.com.br/fotografia/2019/07/17/15633857095d2f5f6d2aadd_1563385709_5x2_lg.jpg

Starp citu, matu biezums mainās ar vecumu, diemžēl ne uz biezāko pusi. To iespaido ārējie faktori, stresi, bezmiegs un vitamīnu trūkums. Ievērojāt, ka matu paliek mazāk? Laiks nopirkt vitamīnus un izmainīt ēdienkarti. Iespējams, ka jums nepietiek olbaltumvielu, un matiem vienkārši nepietiek celtniecības materiāla.

Visi ļoti labi zina, kā padarīt matus vizuāli biezākus: uzkasot pie saknēm, frizūra izskatīsies apjomīgāka. Par šādu manipulāciju kaitīgumu arī nevajadzētu aizmirst, bet ko gan nedarīsi dēļ skaistuma. Ne par velti ir teiciens: skaistums prasa upurus!

Pievienot komentāru