PALĪDZĒSIM: 5 gadus vecā Andrea cīnās ar asins vēzi agresīvā formā!

Ar Facebook starpniecību tiek lūgta palīdzība kādai mazai meitenītei, kura cīnās ar ļoti smagu slimību:

“Mani mīļie draugi un facebook draugu, draugi!
Griežos pie Jums ar LIELU, LIELU LŪGUMU!
Manas draudzenes ģimene ir nonākusi ļoti smagā situācijā!
Viņu meitiņai Andrea kurai ir tikai 5 gadiņi atkālaja ASINS VĒZI ĻOTI AGRESĪVĀ FORMĀ!
Šī ziņa satrieca visu ģimeni, draugus un paziņas, un mani šajā pat skaitā. Sirds lūst par domu vien kādas sāpes izjūt visa ģimene.
Joprojām grūti noticēt ka tik jaukai, smaidīgai un dzīves priecīgai meitenītei Dievs uzlicis tādu pārbaudījumu!

Lasi arī: Pazīmes vēzim: Kāpēc ir svarīgi sekot līdzi saviem nagiem

Mīļie, draugi Vēlos Jūs lūgt ziedot naudiņu mazās Andrea ārstēšanai, summa ir ļoti liela un ģimenei nav tik lielas naudiņas, lai apmaksātu visus izdevumus, tāpēc griežos pie Jums ar šo lūgumu. Šis ir mans un Ingūnas ģimenes lielais PALĪGĀ SAUCIENS ĀRSTĒŠANA TURPINĀSIES VĒL 2 GADUS KAS IR TIK DAUDZ UN CĪŅA IR TIK SMAGA.

Ārstēšana ir smaga, maza Andrea diemžēl vemj asinis, kunģa skābē ir asinis ir attīstījusies neoropātīja, kas apgrūtina mazajai staigāšanu.
Zāles pret vemšanu un citas zāles,kas saistītas ar ķīmijterapīju ir ļoti dārgas.
Ingūnas ģimene ir no Latvijas,bet jau vairākus gadus dzīvo Īrijā! Bet tas neliedz MUMS PALĪDZĒT šai ģimenei. Jo mēs esam viena tauta, viens spēks un KOPĀ MĒS VARAM RADĪT BRĪNUMU.
Es ticu ka mēs visi kopā Spējam un VARAM palīdzēt mazajai Andrea.

Ticu ka mēs Latvieši spējam viens otram palīdzēt grūtā brīdī!

Dodies uz šo linku 👇 un noziedo naudiņu cik vari, Andreai katra summa ir ļoti svarīga.

https://www.gofundme.com/f/andrea-casey…

Īss apraksts no pašas Ingunas kā paiet viņas ikdiena:

“Esam mājas pagaidām,vakar vēlu no Dublinas slimnicas atbraucām, viņu čučāt lika un mugurkaulā sķidrumu laida – ķīmiju priekš mugurkaula un smadzenēm!!Katru dienu uz slimnicu jābrauc uz kīmijām,ja parādās temperatūra – vai tempratūra nokrītās uz leju, tad ir jābrauc uz slimnicu un tad 5-7 dienas slimnīcā jāpaliek!Katra diena paiet braukāšanā,loti reta diena mājās paiet. Viņai pagaidām iet visgrūtākajai fāzei cauri, katru dienu ir 2-3 ķīmijas. Viņa ir augstākajā riska grupā, protokols C, jo vēzis ir ļoti agresīvs un bija jau mugurkaulā un smadzenēs!Ķīmijas kas saistītas ar vēzi, tagad ir par brīvu, jo dabūjām “medical card” pirms tam mums nebija un par visu bija pašiem jāmaksā !Tagad visas zāles, kas saistītas ar blakusparādībām, mums pašiem ir jamaksā,vitamīni anti vemšanas zāles utt. Anti vemšanas “cyclazine” mums mēnesi izmaksā pāri 1000 eiro, katru mēnesi, plus vēl visas citas zāles ,viņai no ķīmijām parādījās neuropatija, kas ir nervu bojaājums, kartigi nevar pastaigāt😢

Ir ļoti lielas problēmas ar vēderu, vemj asinis, un arī barošanas trubiņa, ar kuņģa skābi nāk asinis, jau vairāk kā mēnesi gaidām rindā uz vēdera kameru, tas privāti maksā līdz desmit tukstosi eiro.

Tad ir visas braukāšanas ,slimnīca ir vairak ka 3 stundu attālumā ,ļoti daudz un bieži jābraukā, daudz naudiņa iziet, palikšana vecākiem par nakti, mašīnas stāvvieta , viss ir ļoti dārgi.

Arī šeit , ir “maju krize” – mums nav tá labākā, māja ir ļoti auksta ,viss pelē un pūst – viņa nedrīkst tādā dzīvot dēl augsta riska uz infekcijām ,bet āra no šejienes nevar tikt, jo īre vienkarsi ir ļoti dārga ,par cik es pagaidām nevaru strādāt , jo jābūt ar meitu. Mazākā meitiņa ir Latvija pie másas, jau vairākus mēnešus ,jo mums nav laika parūpēties par viņu!”

Neesi vienaldzīgs !

https://www.gofundme.com/f/andrea-casey…

COMMENTS

  • <cite class="fn">Im</cite>

    Vai tik šis nav izdomāts. Asins vēzis agresīvā formā, vemj asinis. Šķiet ka šeit vairs palīdzēt nav iespējams. Māja pel un pūst. Sarakstīts lai briesmīgāk izklausās un iežēlinātu.

Pievienot komentāru