Pāvels Globa atklāj, kuros gados dzimušajiem 2021. gads sola veiksmi, kuriem – neražas

Visgrūtāk 2021. gadā klāsies Suņa, Kazas un Pūķa gadā dzimušajiem – viņiem būšot nepieciešamas pamatīgas spēka rezerves, jo priekšā ir gaidāmas daudzas “melnās strīpas”.

Zvaigžņu pazinējs šiem cilvēkiem iesaka saglabāt piesardzību, nepadoties provokācijām un neiesaistīties potenciāli bīstamās situācijās.

Slavenais astrologs Pāvels Globa nosauca arō zodiaka zīmes, kurām liktenis februāra pēdējā nedēļā ir sagatavojis daudz laimes un veiksmes dažādās jomās, raksta “rsute.ru”.

Liktenis nesīs veiksmi personīgajā dzīvē un finanšu jomā. Labs laiks vēlmju izteikšanai, tās noteikti piepildīsies.

Strēlnieks

Februāra pēdējā nedēļa būs veiksmīga šī zvaigznāja pārstāvjiem. Cilvēki varēs īstenot visus savus sapņus un sasniegt lielas virsotnes.

Lasi arī: Vācu astrologi prognozējuši, ka šajās piecās zvaigznāju zīmēs dzimušiem drīz gaidāma sapņu piepildīšanās

Lauva

Šīs horoskopa pārstāvjiem liktenis ir sagatavojis īstus pārbaudījumus, taču veiksme būs blakus, būs iespēja izvairīties no grūtībām zvaigžņu ceļā. Pēdējā februāra nedēļa būs viegla, interesanta un neaizmirstama. Astrologs iesaka nepadoties uztraukumam un sekot sapnim.

 

Dvīņi

Būs piemērots laiks, lai uzlabotu savu finansiālo stāvokli un iegādātos to, par ko Dvīņi ir sapņojuši jau daudzus gadus. Nedēļa būs nedaudz saspringta, bet priecīga. Ienākumi būs lielāki par izdevumiem. Ieguldītā nauda nesīs peļņu un pasargās no neveiksmēm finansēs.

Lasi arī: Vācu astrologi prognozējuši, ka šajās piecās zvaigznāju zīmēs dzimušiem drīz gaidāma sapņu piepildīšanās

Strēlnieks

Labvēlīgs laiks, lai piepildītu savus sapņus un atbrīvotos no parādiem. Liktenis dos iespēju uzlabot attiecības ar ģimeni un cilvēkiem, kas ir tuvi. Pāvels Globa iesaka koncentrēties uz ienākumu palielināšanu.

 

COMMENTS

Pievienot komentāru