Pāvels Globa prognozējis, kuras zodiaka zīmes pavasarī gaida veiksme, veselība un nauda

Zemes zīmēm (MEŽĀZIS, VĒRSIS, JAUNAVA) pavasarī paveiksies, bet tikai pie viena nosacījuma. Šo zodiaka zīmju pārstāvji var sasniegt nopietnus panākumus. Bet, lai tā notiktu, viņiem būs daudz jāstrādā. Pāvels Globa iesaka Mežāžiem vairāk laika veltīt tuviniekiem, bet Vēršiem nevajag padoties dažādiem kārdinājumiem. Jaunavas pavasarī var satikt savu mīlestību, bet priekš tā viņām jābūt atvērtām jaunām attiecībām.

Lasi arī: Tamāra Globa prognozējusi, ka aprīļa beigās vairākām zodiaka zīmēm beigsies “melnā josla”

Gaisa zīmes (SVARI, ŪDENSVĪRS, DVĪŅI) pavasarī atradīsies ļoti komfortablā atmosfērā. Viņu vieglums un neatkarība patiks zvaigznēm. Svari varēs realizēt savu galveno sapni par mieru un garīgo līdzsvaru. Ūdensvīri varēs sasniegt jaunas virsotnes. Bet Dvīņus nodarbinās izvēles mokas. Ja viņi izrādīs atturību un gudrību, tad veiksme neliks sevi ilgi gaidīt.

Ūdens zīmes (VĒZIS, ZIVIS, SKORPIONS) arī sagaida pārsteigumi. Vēžiem nāksies iziet ārpus komforta zonas un nāksies izmainīt dzīvesveidu. Skorpioni gribēs avantūrisku piedzīvojumu. Bet Zivīm pienācis laiks ķerties klāt iepriekš atliktajām ikdienas rūpēm.

Arī interesanti: Vīrieša un sievietes nesaderība pēc Zodiaka zīmes. Kādas zīmes nekad nespēs būt kopā?

COMMENTS

Pievienot komentāru