Pēc pēkšņi atklātas slimības, mirusi slavenā Latvijas astroloģe

“Jā, viss notika strauji un negaidīti. Varu vien apstiprināt, ka Māras aiziešana mūžībā nav saistīta ar Covid-19. Pirms mēneša viņai mediķi pēkšņi atklāja slimību un ievietoja slimīcā. Māras ģimene šobrīd izvairās no publiskiem komentāriem,” portālam apollo.lv pastāstījusi Kārkliņa.

 

Guna Kārkliņa sarunā ar “Apollo.lv” atklāja, ka vēl tik nesen bija ar draudzeni vienojušās, satikties klātienē Māras dzimšanas dienā 11. maijā, bet liktenis lēma citādi un ieviesa savas korekcijas. Draudzenēm vairs nebija lemts satikties.

Lai arī Krievijas estrādes karalis Filips Kirkorovs nebija ieradies klātienē atvadīties no savas draudzenes Māras Ošurokas, viņš piemiņas vārdus savai ilggadējai latviešu draudzenei pauda sociālā tīkla “Instagram” profilā.

Lasi arī: 4 zodiaka zīmes, kuru daiļā dzimuma pārstāves ir vislabākās

Abu starpā vairāku gadu garumā bija izveidojusies cieša un sirsnīga draudzība. Māra pat pēdējos gados bija uzņemta un darbojās Krievijas estrādes karaļa radošajā komandā “Philipp Kirkorov Production”. Viņa brauca līdzi Kirkorovam uz koncerttūrēm gan Krievijā, gan arī Bulgārijā.

Ik rudeni, kad Māra atgriezās no Sočiem, kur norisinājās jauno mūziķu festivāls “Jaunais Vilnis”, viņa bija ne tikai brūni iedegusi Melnās jūras piekrastē, bet uzkrājusi arī pozitīvas emocijas.

 

Arī interesanti: Kas ar tevi notiks, ja ēdīsi pa vienai ķiploka daiviņai dienā

Pievienot komentāru