Šajās 3 Zodiaka zīmēs dzimst cilvēki ar patiesi riebīgu raksturu

Ne visi cilvēki spēj būt līdzjūtīgi un sirsnīgi. Noskaidro, kuru zodiaka zīmju pārstāvji pēc astrologu domām ir ar vissmagāko raksturu!

Neskatoties uz to, ka šīs zodiaka zīmes ir pašas riebīgākās, tās iemieso arī patiesi labas vērtības, bet šoreiz raksts nebūs par to.

3.vietā – ZIVIS

Zivis ir daudzu mīlētas un cienītas, tomēr problēma slēpjas viņu nespējā risināt konfliktus. Zivis patiesi necieš strīdus, tāpēc no tiem izvairās visos iespējamos veidos. Nereti tas mēdz nokaitināt pat vistuvākos, jo ir grūti sadzīvot ar kādu, kurš pie katra krituma noslēdzas un ietur distanci.

Lasi arī: 4 Zodiaka zīmes, kurām atrast īstu mīlestību ir visgrūtāk

Partnerattiecībās tas ir patiesi kaitinoši, jo Zivis neslēpj savu slinkumu un tā vietā, lai palīdzētu ar sadzīves jautājumiem, dod priekšroku nekā nedarīšanai. Viņām tiešām ir grūti pārkāpt pāri savam slinkumam, turklāt viņas ir visai prasmīgas, kad runa ir par izvairīšanos no lietu darīšanas. Tādos gadījumos var sākties manipulēšana un citi riebīgi gājieni.

2. vietā – AUNS

Vienīgās problēmas, kuras ir patiesi svarīgas, ir tikai Auna problēmas. Viņi ļoti ieciklējas uz sevi un savām nebūšanām, turklāt nespēj izjust empātiju pret citiem. Citu problēmas ir viegli atrisināmas un tām vispār nav nozīmes, bet visniecīgākais kritums Auna dzīvē ir gadsimta notikums, kuram līdzi jāspēj just teju pusei valsts.

Jāpiebilst, ka Auni nav visai savaldīgi, bieži mēdz izrādīt pārspīlētas emocijas un pat “uzsprāgt”. Šādos brīžos viņi kādu var nepamatoti aizvainot un nemaz nejusties vainīgs, it kā būtu spējīgs attaisnot savu rīcību uz citu cilvēku rēķina.

Lasi arī: Šīs 4 Zodiaka zīmes ir izteikti spēcīgas un izturīgas dzīves grūtākajos brīžos

Un vēl viena lieta – viņa straujā daba viņam bieži vien liek rīkoties neapdomīgi. Tas izpaužas ne tikai rīcībā, bet arī vārdos. Tas nereti rezultējas ar problēmām gan attiecībās, gan karjerā.

 

Lai lasītu tālāk, šķir nākamo lapu!

COMMENTS

Pievienot komentāru