Sienām ir ausis! Horoskops nedēļai no 21. līdz 27. martam

LAUVA Šajā nedēļā jāizvairās no tenkām, pastāv iespēja iepīties visai nelāgā situācijā, tāpēc runā mazāk un vairāk dari! Var gadīties, ka nāksies taisnoties. Būtu labi, ja tu būtu atklāts pats pret sevi! Neaizmirsti sevi palutināt!

JAUNAVA Šīs nedēļas notikumi liks izkāpt no tik ierastās un ērtās komforta zonas. Būs jāpieņem visai sarežģīti lēmumi, tāpēc nebaidies pakonsultēties ar zinošākiem cilvēkiem! Attiecībās iespējami izaicinājumi.

SVARI Šonedēļ svarīga būs uzticība. Nav vērts melot partnerim – viņš visticamāk, ka jau zina patiesību, tikai sagaida to dzirdēt no tevis. Šajā periodā vērts pievērsties attiecību uzlabošanai ar partneri.

Lasi arī: 4 Zodiaka zīmes, kurās dzimst iedomīgi cilvēki – viņi domā, ka ir labāki par pārējiem!

SKORPIONS Šoreiz palīdzēs radoša pieeja dažādu problēmu risināšanai. Mēģini domāt ārpus sev ierastajiem rāmjiem un tu atradīsi vēl labākas atbildes, kā gaidīji! Iespējams konflikts ar kādu sev tuvu cilvēku.

STRĒLNIEKS Ja vēlēsies situāciju vērst par labu, tad šīs nedēļas notikumi tev liks piekāpties un uz visu situāciju paraudzīties no malas. Varbūt, ka ir vērts pašam uz sevi paskatīties no malas?

MEŽĀZIS Iespējams, ka domāsi par dažādiem veidiem, kā ātrāk un veiksmīgāk nopelnīt naudu, tomēr tu nevari atstāt ģimeni un attiecības novārtā. Ja nesanāk, tad svarīgi ir aprunāties un likt viņam saprast tavu pašreizējo situāciju.

Lasi arī: Mīlestība no pirmā acu skatiena! Neatvairāmas un ļoti pievilcīgas Zodiaka zīmes

ŪDENSVĪRS Lielu gandarījumu sniegs kontakta atjaunošana ar sen nesatiktiem cilvēkiem, daži Ūdensvīri var pat atjaunot to ar kādu no bijušajiem partneriem. Esi prātīgs!

ZIVIS Vienreizēja nedēļa! Vēlme pēc iesaistīšanās dažādās aktivitātēs vainagosies ar jaunu paziņu loku. Kas zina, varbūt kādam no viņiem tu ļoti iepatiksies? Pamani viņa raidītos mājienus!

COMMENTS

Pievienot komentāru