Sieviete jau 30 gadus ēd tikai sieru un maizi. Kā viņa šodien izskatās ar tik trūcīgu uzturu?

Brite Eiprila Grifista izceļās ar to, ka viņas uzturs ir ārkārtīgi trūcīgs, jo tas sastāv tikai diviem produktiem. Sieviete ēd sieru brokastīs, pusdienās un vakariņās, turklāt šāds uztura plāns viņai ir jau apmēram 30 gadus. Kā viņa izskatās šodien un kas notiek ar viņas ķermeni?

Šodien Eiprilai ir 31 gads. Viņai ir lieliska ģimene, viņa ir māmiņa diviem bērniņiem. Bet viņa ievēro tik īpatnēju diētu, ka lielākajai daļai no mums viņas uzturs šķiet nepieņemams: Eiprilai ir fobija – bailes no jauniem produktiem.

Cits ēdiens diemžēl sievietei izraisa vemšanas refleksu. Tiklīdz viņa izmēģina kādu jaunu pārtikas produktu, ķermenis uzreiz reaģē šādi. Pat dažāda veida siers sievietē var izraisīt paniku. Tāpēc Eiprila ēd tikai viena veida sieru un maizi.

Lasi arī: Vai sieviete var būt dusmīga, tāpēc, ka viņai nav vīrieša?

Sieviete stāsta, ka pirms katra kumosa, viņai ir bailes, ka aizrīsies. Lai arī viņa ir mēģinājusi tādus produktus kā rīsus, dārzeņus, makaronus un citus, katrs eksperiments ir beidzies ar neveiksmi.

Ārsti Eiprilai nav kostatējuši būtiskas novirzes.

Papildus sieram, ēdiens, ko Eiprila reizi pa reizei var iedabūt iekšā ir sīpolu čipsi. Protams, tā nav pati labākā alternatīva, bet vismaz svētku reizēs ir kas savādāks. Papildus šim viņa dienā idzer 3 litrus apelsīnu sulas. Bet dzēriens, protams, nav ēdiens.

Kā Eiprila izskatās šodien?

Eiprila nevēlas visiem stāstīt par savu problēmu, jo neredz tam jēgu, tāpēc viņa kopā ar draugiem un ģimeni nedodas.

Viņās mīļotais vīrietis zina par sievietes dīvainību.

Lai arī vīrietis atbalsta savu dvēseles radinieci, viņš ik pa laikam delikāti cenšas Eiprilai piedāvāt arī ko citu, bet pūles ir veltīgas, jo Eiprila izvēlas siermaizes.

Pievienot komentāru