Sirdi plosoša traģēdija leģendārā Spānijas futbolista ģimenē – cīņu ar kaulu vēzi zaudējusi 9 gadus vecā meitiņa

Viena no lielākajām mistērijām šogad Spānijas futbolā bija izlases galvenā  trenera Luisa Enrikes (49) pēkšņā atkāpšanās no amata “personisku iemeslu dēļ”. Kad tas notika, daudzi bija neizpratnē, kas gan bijuši šie iemesli… tagad klājā nākusi skarbā patiesībā, un tā ir traģiska. Izrādās, ka pēdējos piecus mēnešus Luisa Enrikes mazā meitiņa Ksana ir cīnījusies ar kaulu vēzi, un tagad šo cīņu ir zaudējusi.

 

Sirdi plosošo informāciju Spānijas izlases bijušais treneris un leģendārais futbolists atklāja šonedēļ, publicējot ierakstu vietnē Twitter. Izrādās, ka 5 mēnešus atpakaļ meitenei uzstādīta diagnoze – kaulu vēzis.

 

Paziņojumā bij teikts: “Mūsu 9 gadus vecā meitiņa Ksana šajā pēcpusdienā pēc piecu mēnešu garas cīņas ar kaulu vēzi, devusies mūžībā. Mēs tevi atcerēsimies ikkatru savas dzīves dienu. Mēs ļoti pēc tevis skumsim un ceram, ka nākotnē atkal tiksimies. Tu būsi mūsu zvaigzne , kas rādīs ceļu mūsu ģimenei”

Lasi arī: Grūtnieces slepkavam piespriež mūža ieslodzījumu

Sirdi plosošais ieraksts izpelnījies līdzjūtības plūdus un asaras visā pasaulē. Ar to dalījušies jau desmitiem tūkstošu cilvēku.

  

COMMENTS

Pievienot komentāru