Šis tibetiešu horoskops ar līdz pat 97% lielu precizitāti palīdz uzzināt vairāk par savu nākotni

Pasaulē ir ļoti daudz horoskopu, un viens no populārākajiem ir Eiropā pazīstamais zodiaku horoskops. Tie, kas ir Ūdensvīri vai Skorpioni, jau sen zina, kādas ir viņu galvenās rakstura īpašības, taču mēs Jums piedāvājam ko pavisam jaunu!

Tibetas horoskopu sastādīja vēl pirms vairākiem simtiem gadu un tie ir līdzīgi zīlēšanai, numeroloģijai un astroloģijai, kas palīdz noteikt visu – ar ko labāk būt kopā, ko mīlēt un no kā izvairīties.

Lasi arī: Lūk, ko tavs nabas veids var atklāt par tavu veselību!

Pats galvenais – Jūs noteikti uzzināsiet kaut ko jaunu par sevi, tāpēc nekavējoties sāksim visu noskaidrot un ar diezgan lielu precizitāti noteiksim, kāds tad īsti Tu esi un kas Tev, iespējams, būtu jāmaina savā būtībā, lai būtu pilnīgi laimīgs!

 

Košais gaisa pūķis

Dzimšanas gads: 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000

Ja redzat šeit savu dzimšanas gadu, tad zināt, ka esat neskaidra un pretrunīga persona. Jūs esat nolemti vienmēr planēt, sapņot un vērot mirstīgos no augšas. Jums nav paredzēts dzīvē piedzīvot sarežģījumus – visas Jūsu problēmas atrisinās kāds cits. Bērnišķīgums un neaizsargātība – tās ir Jūsu galvenās iezīmes. Jums patīk jautra un bezrūpīga dzīve, taču pret citiem ir jāizturas mazliet iecietīgāk.

Draudzēties: ar Melno bifeli. Baidīties: no Uguns sargātāja. Veiksmīgie skaitļi: 3, 15, 27. Uzplaukuma laiks: februāris.

 

Kobra

Dzimšanas gads: 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001

Kobras ir dzimuši oratori, filozofi un pedagogi. Ļoti patīk sniegt padomus (jo tad ir sajūta, ka esat gudrāki) un novirzīt cilvēkus “uz pareizā ceļa.” Jūs izstarojat rūpes, jums raksturīga izšķērdība, vienmēr centieties citiem palīdzēt un pat atteikt kaut ko sev, ja nepieciešams. Jūs raksturo uzticība un veiksme ar pretējo dzimumu. Ieteicams vairāk domāt par savu dzīvi, nevis censties valdīt pār citu.

Draudzēties: ar Karsto sauli. Baidīties: no Krāsainā lidojošā pūķa. Veiksmīgie skaitļi: 1, 13, 25. Uzplaukuma laiks: jūnijs.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

COMMENTS

Pievienot komentāru