Šķiršanās horoskops: Kuras Zodiaka zīmes to uztver vissāpīgāk, bet kuras tam ātri tiek pāri?

Mežāzis un Jaunava izturēsies tā, it kā jau būtu gaidījuši atraidījumu, kā arī mēģinās būt nepārtrauktā kustībā un ļoti daudz strādāt. Tādā veidā viņi sevi mierina, ka no šīs situācijas var iegūt arī kādu labumu.

Tomēr šādi rīkojoties viņi riskē pazaudēt savu pievilcību. Labāk vajadzētu sevi palutināt ar masāžu, SPA, vai citu skaistumkopšanas procedūru. Ja iepriecina ķermeni, tad jauns partneris uzradīsies pats no sevis.

Lasi vēl: Sieva aizsūtīja vīram bildi. Vīrs to apskatot nekavējoties pieprasīja šķiršanos. Vai tu redzi iemeslu?

Auns, Strēlnieks un Dvīņi ir pārgalvīgi, un parasti vislabāk spēj noslēpt pārdzīvojumu. Viņi  mēģina uzlabot pašsajūtu, iesaistoties jaunos romantiskos piedzīvojumos.

Auni ir enerģiski un mēģina iegūt to, ko vēlas, tāpēc viņi ilgi nesēdēs malā. Dvīņi, savukārt, vienmēr padomā par rezerves iespējām, tāpēc, ja kaut kas noiet greizi, viņiem jau ir gatavs rīcības plāns. Strēlnieks izlems par labu ceļošanai un visticamāk atradīs jaunu, aizraujošu mīlestību.

Svari nejūtas īpaši laimīgi, zaudējot savu otro pusīti, taču, laiks dziedē visas rētas. Lai tiktu pāri šīm sirds sāpēm ieteicams socializēties. Ja izšķiras, var gadīties, ka jūtas pazemots vai apkaunots sabiedrības acīs.

COMMENTS

Pievienot komentāru