Šo sešu zodiaka zīmju sievietes vīriešu acīs ir vispievilcīgākās

 

 

Vēzis
Lai arī ārēji ieturētas un  pat nedaudz vēsas (līdzīgi kā mežāžu dāmas), tomēr iekšēji viņas ir īsta uguns! Varētu pat teikt vēl vairāk – ugunsgrēks! Tieši šis spēks un enerģija daudziem vīriešiem šķiet pievilcīgs faktors, jo ne visi kungi grib trauslas dāmas. Mīlestībā viņas nepazīst zaudējumu, jo būs gatavs iet uz visu banku lai panāku savu (konkurences sakaušana viņām ir tīrais nieks)! Pamest vēžu meiteni, ja viņa ir stipri iemīlējusies, nozīmē parakstīt sev nāves spriedumu (pārnestā nozīmē)! Viņa nekad to neaizmirsīs un nepiedos, un kas pat galvenais – kad to vismazāk gaidīsi, atriebsies! Tā nebūs uzkrītoša atriebība, bet gan spēcīga/sāpīga ar savu efektivitāti un domu!

Daudziem vīriešiem vēžu meitenes maldīgi šķiet trauslas… Nepieļaujiet šo kļūdu tā domājot!

Lasi arī: 3 horoskopa zīmes, kuras visu dzīvi pavada sargeņģeļi

Lauva
Lauva meitenes/sievietes bieži ir nepieejama, dažkārt pat augstprātīga, un patīk taisīt “šovu” un mazos emocionālos skandāliņus, bet viņa prot uzturēt intrigu par sevi jau no pirmajiem brīžiem kā satiekas ar otru cilvēku.Tieši šī noslēpumainības aura daudziem šķiet ļoti vilinoša un interesanta.  Vīrietis, kurš būtu spējīgs pa īstam iekarot šādas dāmas sirdi ir bez maz vai sapņu princis no pasakām, jo viņam ir jābūt ne tikai ar labu humora izjūtu, bet arī nepārtraukti jāprot lutināt un vēlreiz lutināt savu dāmu. Principā, visu laiku jānēsā “uz rokām”….   un tikai tad lauva meitene “padosies”… iespējams…

Lasi arī: Izšķīries viens no Latvijas skaistākajiem pāriem

Vērsis
Vēršu sievietes zina, kā sevi jāparāda – šīs dāmas teju vienmēr ir pārliecinātas par savu varēšanu, izskatu un daudzajiem talantiem. Ka ir vēl būtiskāk – vēršu sievietes ir ļoti pašpietiekamas, kas nozīmē, ka viņām nevajag par katru cenu, lai blakus ir vīrietis. Vienlaikus, viņu seksualitāte ir ļoti spēcīga, kas , saprotams, piesaista vīriešu uzmanību! Tiesa, vīrietim jābūt gatavam, ka tieši viņa gribēs būt noteicēja – ja viņa spēs ar to samierināties, tad viss izdosies. Ja nē.. laimīgu taciņu!

LA.lv

COMMENTS

Pievienot komentāru