Šo sieviešu vārdu īpašniecēm marts būs īpaši veiksmīgs un labvēlīgs mēnesis

Alise

Martā daži notikumi liks pašai sevi iepazīt no pavisam cita skatu punkta. Būs iespēja uz sevi paraudzīties no malas. Neskatoties uz to, ka atšķetināsies ne visai patīkamas lietas par sevi, ilgtermiņā tu tikai būsi ieguvēja. Tu augsi kā personība un tev līdzi augs tavi tuvie. Iedvesmas pilns periods!

Lielisks laiks, kad nodoties labdarībai vai vienkārši palīdzēt tiem, kam nepieciešams atbalsts.

Lasi arī: TESTS: Uzzini, vai drīzumā gaidīt veiksmi un panākumus!

Paula

Pūtīs daudzi vēji, bet Paulas garu tie darīs tikai spēcīgāku. Marts nesīs jaunas enerģijas plūsmas, kas palīdzēs tikt pāri jebkurām grūtībām. Lielisks laiks mīlestībai. Ja esi attiecībās, tad marta mēnesī ieteicams ar mīļoto cilvēku pavadīt vairāk laika – atpūsties kopā, kaut kur aizbraukt vai vienkārši vairāk koncentrēties vienam uz otru.

Šajā periodā bezdarbība būs tavs ļaunākais ienaidnieks, tāpēc laika un darbu plānošana palīdzēs.

Lasi vēl: Psiholoģijas tests, kas tevi pārsteigs un atklās patiesās vērtības tavā dzīvē

Laura

Mēnesis, kad daudz neskaidrību beidzot nāks gaismā. Būs skaidri nākamie soļi un turpmākās darbības. Skaidri apzināsies to, ko vēlies un kā pie tā tikt. Jutīsies gana iedvesmota, lai saņemtos paveikt to, kas jau sen jāizdara.

Martā vari iegūt jaunu un uzticamu draugu. Svarīgi būs ļauties šai jaunajai draudzībai, jo tā nesīs gan jaunus piedzīvojumus, gan jaunas mācības.

COMMENTS

Pievienot komentāru