Zodiaka zīmes, kuras nevar viena otru ciest – apraksts katrai zīmei

Vēzis

Naids ir svešs arī šīs zīmes pārstāvjiem, bet viņiem patiešām nepatīk narcisms un augstprātība, tāpēc viņiem bieži ir sliktas attiecības ar Lauvu un Skorpionu. Dažreiz tas pāriet patiesā naidā.

Lauva

Lepni, ar savas cieņas izjūtu, viņi nespēj paciest, ja kāds ir pārāks par viņiem. Pat ja uzvara bija godīga, Lauvas to reti var piedot. Biežāk nekā citi, Skorpioni un Mežāži spēj pazemot zvēru karali.

 

Jaunava

Jaunavām reti rūp, kāda ir citu cilvēku Zodiaka zīme. Tomēr viņi nevar paciest liekulību un savtīgumu, kā arī nenoteiktību sarunu biedrā, tāpēc viņiem var neattīstīties saziņa ar Svariem, Strēlnieku un Zivīm.

 

Svari

Šīs zīmes cilvēki ir labsirdīgi un viegli sazinās ar visiem, bet, ja kāds uzdrošinās norādīt uz viņu vieglprātību un bezatbildību, viņš to nepiedos. Visbiežāk par to lemj Jaunavas un Vēži.

 

Skorpions

Šai zīmei ir patiess pretstats – Strēlnieks. Viņi ir tik atšķirīgi, ka vienkārši viens otram nepatīk. Dažreiz tas var izraisīt tiešus konfliktus.

 

Strēlnieks

Papildus savam antagonistam Skorpionam, šīs zīmes cilvēki Zivis neizprot. Viņiem šķiet, ka viņiem ir kaut kāds īpašs, tikai viņiem raksturīgs egoisms.

 

Mežāzis

Nopietnie un uzmanīgie Mežāži nespēj saprast Dvīņus. Pēc viņu domām, viņi ir pārāk vieglprātīgi pret dzīvi.

 

Ūdensvīrs

Tiem, kas dzimuši zem šīs zīmes, ir ļoti grūti veidot komunikāciju ar visiem, neatkarīgi no viņu Zodiaka zīmes. Viņiem ir grūti atvērties, viņi nereklamē savas problēmas. Tāpēc arī viņiem nav ienaidnieku. Vissliktākais ir tas, ka Ūdensvīri veido attiecības ar tiem, kas izrāda agresiju.

Lasi arī: ATTIECĪBU HOROSKOPS. Kāda nākotne būs tavām jūtām?

Zivis

Lēnās un bailīgās Zivis nesaprot Ūdensvīrus, kuri ir gatavi darīt visu šaubīga sapņa dēļ. Viņu izlēmība un bezkompromisa attieksme Zivis vienkārši sadusmo. Turklāt emocionālajām Zivīm ir grūti atrast kopīgu valodu ar Aunu un Jaunavu.

COMMENTS

Pievienot komentāru