10 istabas augi ar smagnēju enerģiju – tos nevajadzētu turēt tavā mājoklī

 

Iekštelpu augu mīļotāji pamana, ka ar dažiem no tiem cilvēki jūtas neērti. Ezotēriķi uzskata, ka  gan starp augiem, gan cilvēku vidū ir tā saucamie enerģijas vampīri.

 

Sudānas roze

Tas tiek uzskatīts par vienu no nepiemērotajiem augiem sievietes mājās. Tiek uzskatīts, ka Sudānas roze uzliek savai kundzei celibāta vainagu. Romantiskās attiecības un romāni būs bezcerīgi.

Roze izdzīvo no  mājas vīriešus, viņiem kļūst neērti blakus eksotiskam skaistumam. Var izraisīt laulāto strīdus un izraisīt nesaskaņas.

 

Orhideja

Pārsteidzošās šo aizjūras skaistumu ziedkopas neatstāj vienaldzīgu nevienu.

Tomēr orhideju audzēšanai labāk ir izveidot siltumnīcu, piešķirt tām nedzīvojamās telpas, prom no guļamistabas un vietām, kur ģimenes locekļi pavada laiku.

Orhidejas ir īpaši kontrindicētas cilvēkiem, kuri cieš no neirozēm un depresijas. Šo augu klātbūtnē strauji samazinās iespēja atbrīvoties no melanholijas un drosmes trūkuma.

 

Sansevjēra

Sansevjēra, saukta arī par vīramātes mēli vai līdakas asti, labi aug birojos. Augs tiek novietots pie datora vai citas biroja iekārtas, jo tas absorbē kaitīgo starojumu un attīra telpu no negatīvās enerģijas.

Bet mājai tas ir pilnīgi nepiemērots: piemēram, šī auga klātbūtnē būs grūti atrast otru pusīti.

Lasi arī: Šo četru Zodiaka zīmju pārstāvji/-es ir visizturīgākie pret likteņa triecieniem

 

Efeja

To novērtē  dekoratīvo īpašību un nepretenciozitātes dēļ. Graciozas skropstas ar kārtīgām lapām ir piemērotas jebkurā interjerā.

Saskaņā ar tautas uzskatiem, efeja “izēd” no mājas vīriešus. Tas ir kontrindicēts sievietēm un meitenēm, kuras sapņo par ģimeni.

Bet efejas palīdzēs atbrīvoties no pielūdzēja vai bijušā vīra apsēstības.

 

Paparde

Papardes ir viens no vecākajiem augiem uz Zemes.

Lai saglabātu vitalitāti, paparde meklē alternatīvus enerģijas avotus. Ieteicams to novietot pie televizora, lielas sadzīves tehnikas, lai “zaļais mājdzīvnieks” nekaitētu cilvēkiem.

 

Palma

Ar palmu var saprasties tikai cilvēks, kurš to iestādījis un audzējis. Pieaugušo kopiju dāvināšana vai pirkšana slikti ietekmē mājsaimniecības locekļus.

Sēžot mājās zem palmas, cilvēki cenšas atpūsties, justies kā jūras krastā, prom no raizēm. Bet smagā enerģija, gluži pretēji, liek justies nogurušam un apātiskam.

 

Hoja

Neskatoties uz vaska efejas pievilcīgo izskatu, burvīgajām ziedkopām un kopšanas vieglumu, labāk atturēties no tā.

 

Monstera

Izkliedējoša spēcīga monstera ar cirsts lapām rotā biroja telpu interjeru. Bet audzēt šo skaistumu mājās ir nevēlami. Tas piesūc vitalitāti.

Turklāt lapās un kātos ir inde, kas ir bīstama cilvēkiem un dzīvniekiem.

 

Kaktuss

Kaktusi absorbē negatīvo enerģiju no vides. Kādreiz bija populāri tos novietot blakus datoru monitoriem. Bet, audzējot, jābūt uzmanīgam. Viņi ne tikai uzkrāj tumšo enerģiju, bet arī to izmet.

Īpaši bīstami ir ievietot kaktusus bērnudārzā vai guļamistabā. Šādos gadījumos iespējami konflikti ar bērniem un strīdi starp laulātajiem.

 

Dīfenbahija

Dīfenbahija aug Dienvidamerikā. Dabā tā sasniedz 2 m augstumu. Dzīvoklī, ja tas nav sagriezts, augs var izaugt līdz griestiem.

Senos laikos tika uzskatīts, ka auga lapa spēj atņemt cilvēkam runu. Šim skatījumam ir reāls pamats. Indīga sula, nokļūstot mutes dobumā, izraisa balsenes tūsku.

Lasi arī: Par šo pāri savulaik smējās teju viss internets, bet tu tikai paskaties uz viņiem tagad

Šis augs vīriešiem atņem spēku. Saskaņā ar novērojumiem ir problēma ar dzemdībām ģimenēs, kurās tās tiek audzētas. Ezoteriķi iesaka atbrīvoties no zieda vai ievietot to gaitenī vai viesistabā.

Tiek uzskatīts, ka dīfenbahija  ne tikai izstaro sliktu enerģiju, bet arī skandālu laikā no tās barojas.

COMMENTS

Pievienot komentāru