10 pazīmes tam, ka, iespējams, tu esi baltā ragana

6. Tu jūti aicinājumu palīdzēt citiem

Tev piemīt līdzjūtība un tu bieži pamani, ka palīdzi citiem. Tu vari palīdzēt, ja kāds lūdz palīdzību, vai vienkārši piedāvāt savu atbalsta plecu. Kad palīdzi citiem, tu esi patiess. Dažreiz tu pat pārāk ātri izvēlies palīdzēt citiem, viņu vajadzības liekot priekšā savējām. Taču tevi vienmēr motivē vēlme palīdzēt un dāvināt mīlestību.

 

7. Tu piesaisti bērnus un dzīvniekus

Vai uzskati, ka bērni un dzīvnieki labprāt izvēlas vairāk atrasties tev līdzās nekā saviem vecākiem un citiem cilvēkiem? Baltā ragana piesaista bērnus un dzīvniekus tāpēc, ka viņi sajūt, ka tevī piemīt maģiju un kaut kas brīnumains. Tāpat tu viņiem liec juties drošībā, un viņi zina, ka var tev uzticēties.

 

8. Tu rūpējies par visumu un saules sistēmu

Tu vari noskatīties dokumentālās filmas par Visumu un visām planētām. Pēc būtības, tu vari zināt, ka kosmosā ir vairāk dzīvības, bet tāpat tu zini, ka mēs visi esam saistīti. Tu zini, ka visas planētu kustības ietekmē tevi šeit uz planētas Zeme. Iespējams, tevi pat interesē astroloģija.

 

9. Tu rūpējies par dabu un sajūsminies par to

Tu ļoti rūpējies par Zemi un apkārtējo vidi, un, kad vien iespējams, mēģini to aizsargāt. Tu sajūsminies par gadalaikiem un dabīgām izmaiņām, kuras nes līdzi katra jaunā sezona. Tu mīli rudeni, ziemas salu, pavasara ziedus un vasaras atpūtu parkā.

Lasi arī: Nosaki, kurā ķermeņa daļā Tev uzkrājas tauki un uzzini kā no tiem atbrīvoties

10. Tu tici labajam

Tu dari gandrīz visu ar labestību sirdī. Tu centies it visā. Tu vienmēr uzmundrini cilvēkus grūtos dzīves brīžos. Tu tici maģijai un visam, kas ar to saistās. Tomēr ikkatrai tavai pārliecībai un visā, ko tu jūti, piemīt labā spēks. Un tu esi daļa no labajiem spēkiem.

Ja tev atbilst astoņi vai vairāk punktu, tu vari būt baltā ragana. Saistībā ar raganām vajag atcerēties vienu lietu: kad ragana piedzimst, viņa vienmēr paliek ragana.

 

Arī interesanti: Ko nozīmē dzimumzīmītes uz plaukstas vai elkoņa?

COMMENTS

Pievienot komentāru