12 svarīgi karmas likumi, kas var mainīt jūsu dzīvi

Jēdziens “karma” no sanskrita nozīmē “darbība” vai “akts”. Cilvēks ir atbildīgs par visām darbībām, kuras viņš ir veicis agrāk. Karmas likumu nezināšana neatbrīvo cilvēku no atbildības.

 

Lai kļūtu par veiksmīgu un laimīgu cilvēku, jums jāizpēta informācija par karmiskajiem likumiem.

 

1. Lielais likums. Visas jūsu veiktās darbības atgriežas pie jums.

2. Radīšanas likums. Jūs esat daļa no Visuma. Jums vajadzētu būt tādam kāds esat un mēģināt  sev tuvumā turēt mīļos cilvēkus.

3. Pazemības likums. Ja nepieņemat situāciju, nevarēsiet to ietekmēt. Ir jāapzinās un jāpieņem tas, kas ir tagad.

4. Izaugsmes likums. Ja cilvēks vēlas kaut ko mainīt dzīvē, jums jāsāk kaut ko mainīt sevī. Mainot sevi, cilvēks spēj mainīt apkārtējo pasauli.

5. Atbildības likums. Jūs esat apkārtējās pasaules atspulgs, un pasaule, savukārt, ir jūsu atspulgs. Viss, kas ar jums notiek, ir šīs vai iepriekšējās dzīves darbību rezultāts.

Lasi arī: Izvēlieties sauli un atklājiet savas dvēseles iekšējos noslēpumus

6. Komunikācijas likums. Visas jūsu darbības ietekmē nākotnes veidošanos. Katra mazā darbība ietekmē dzīvi. Pagātne, tagadne un nākotne ir neredzami saistītas.

7. Fokusa likums. Nav iespējams domāt par divām lietām vienlaikus. Jums vajadzētu koncentrēt savas domas uz svarīgām garīgām vērtībām, tad negatīvām domām vairs nebūs vietas.

8. Pateicības likums. Visas zināšanas, kuras jūs reiz saņēmāt, jums būs jāpielieto praksē. Tātad jūs izsakāt pateicību pasaulei un Visumam.

9. Likums šeit un tagad. Domājot par pagātnes notikumiem vai plānojot parāk tālu uz priekšu, jūs nokavējat esošo mirkli. Jums jāiemācās koncentrēt domas tagadnei.

10. Pārmaiņu likums. Situācija atkārtosies līdz brīdim, kad jūs no tā apgūsiet nepieciešamās mācības.

11. Pacietības un atalgojuma likums. Lai sasniegtu vēlamo rezultātu, ir svarīgi smagi strādāt. Patiesais prieks ir darīt to, kas jums jādara atbilstoši mērķim.

12. Nozīmes un iedvesmas likums. Jūs saņemsiet tikai to, kas jums pienākas. Cilvēks, kurš mīl dot, vienmēr saņem kaut ko iedvesmojošu no Visuma.

 

Jūs esat savas karmas radītājs

Cilvēki veido paši savu karmu. Tas atspoguļo visas pagātnē izdarītās darbības, kas ietekmē tagadni un nākotni. Arī negatīvās domas var būt daļa no karmas. Ja jūs bieži domājat par negatīviem notikumiem, tas ir kaitīgs jums un jūsu veselībai. Sliktas karmas dēļ var rasties nopietnas slimības.

Karma var atgriezties pat pēc darbiem, kas izdarīti iepriekšējās dzīvēs. Pat labam cilvēkam, kurš vada taisnīgu dzīvi, šajā dzīvē var būt daudz nepatikšanu, pateicoties iepriekšējo dzīvju uzkrātajai negatīvajai karmai. Tomēr tas nenozīmē, ka viņam vajag padoties. Gluži pretēji, jāturpina darīt labu, kas palīdzēs šim cilvēkam uzkrāt pozitīvo karmu.

COMMENTS

Pievienot komentāru