3 pašas nepieejamākās zodiaka zīmes – ļoti grūti iekarojamas!

2.vieta – Mežāzis

Sudraba medaļa tiek Mežāža zīmē dzimušajām sievietēm, kurus tā vien var dēvēt kā “tukšs numurs”. Pat ja tu viņai uz šķīvja pasniegsi pūķa galvu – tu princeses roku nedabūsi. Ja nu vienīgi kādas citas princeses roku, kura nejauši atrodas Mežāža mājsaimniecībā.

Lieta tāda, ka Mežāžiem nav vajadzīgi īslaicīgi romāni. Mežāžiem ir vajadzīgas nopietnas attiecības, par kurām var teikt “viņi dzīvoja ilgi un laimīgi, un abi nomira vienā dienā”. Bet sākumā šī sieviete grib padzīvot ilgi un laimīgi pati priekš sevis. Bet tu vari mēģināt viņu uzrunāt. Iespējams, viņa tagad aizraujas ar psiholoģiju, un viņai ir vajadzīgas zāles, piemēram, “iemīlējies vīrietis”.

Lasi arī: Lauvas ir bezbailīgas, bet Skorpioni pievilcīgi – iekšējā spēka horoskops

1.Vieta – Zivis

Pirmā vieta un zelta medaļa tiek Zivju zīmē dzimušajām sievietēm! Viņas, kā visiem zināms, ir aukstas, domīgas, iegrimušas sevī un, šķiet, vispār ir nedaudz no citas pasaules. Tāpēc viņas vajag iekarot kaut kā īpaši, bet kā tieši – neviens nezina. Pārsteigums! Mēs zinām. Tev vajag izlikties par vecu cauru zeķi.

Iespējams, tad varbūt Zivis izpeldēs un ar interesi tevi apskatīs, pavicinās asti un atkal pazudīs okeāna pasaulē. Jo patiesībā viņa nav iegrimusi sevī. Viņa vienkārši sēž aizsegā skaistos koraļļos. Tāpēc, ja tu sadūšosies viņu iekaroti, viss būs atkarīgs no tā, kā tev paveiksies. Vai nu viņa uzreiz tevi apēdīs, vai sākumā pamocīs. Jo spēlēties ar savu pielūdzēju kā kaķim ar peli, ir viņas mīļākā nodarbe.

COMMENTS

Pievienot komentāru