3 Zodiaka zīmes, kurām no 10. marta mīlas dzīve ies uz leju

Ūdensvīrs

Ceturtdaļmēness Dvīņu zīmē uz tevi atstās divējādu ietekmi. No vienas puses tev patīk izjust šo mēness ietekmi, jo tā tev palīdz koncentrēties un radīt. Bet no otras puses šī ietekme tev liek domāt pārāk daudz, un tieši tad tu atklāsi, cik ļoti nelaimīgs esi savās pašreizējās attiecībās.

Tu vairs negribi mēģināt censties, un, lai arī tas var būt skumji, tā vienkārši ir patiesība. Tu vairs nevari izlikties.

Un, kolīdz dienas ies uz priekšu, tu atklāsi, ka pats kļūsti aizvien vēsāks un vēsāks attiecībā uz visus, kas saistīts ar mīlestību un personu, ar kuru esi attiecībās.

Lasi arī: FIB veiktajā pētījumā noskaidrots, kuras ir pašas bīstamākās zodiaka zīmes

Zivis

Tu esi vienmēr bijis nedaudz ideālists. Kad tu sagāji kopā ar personu, ar kuru esi romantiskās attiecībās, tu ticēji, ka šis cilvēks ir “īstais”. Tu sevi pārliecināji, ka tev ir laimējies un esi laimējis džekpotu.

Tu nekad nebiji reālistisks par mīlas lietām, un tu allaž veidoji attiecības par kaut ko tādu, par ko tās nekad nevarēja kļūt.

Tu jūties, ka esi izniekojis savu laiku. Un, kolīdz to aptver, viss, ko vari dot savam partnerim ir vēsa attieksme un ignorance. Viena lieta aizvedīs pie otras, un pirms spēsi to aptver, tu jau būsi sakrāmējis savus koferus.

Pievienot komentāru