3 Zodiaka zīmes, kuras februāra otrajā pusē var pieļaut lielas kļūdas

STRĒLNIEKS

Planētu stāvoklim būs negatīva ietekme uz tavu raksturu un attieksmi gan pret apkārtējiem gan pret dzīvi kopumā. Svarīgi būs nobruņoties ar pacietību, un neizdarīt pārsteidzīgus secinājumus. Vispirms uzzini visus faktus, un tikai tad ko saki. Kopumā būs ļoti daudz neskaidrību par attiecībām. Var likties, ka partneris no tevis attālinās, tam par iemeslu var būt tava jau iepriekšminētā attieksme.

Daži Strēlnieki var pamazām uzsākt attiecības ar kādu no bijušajiem partneriem, tomēr ar to jābūt uzmanīgam. Ja šķiršanās iemesls bijis pavisam muļķīgs, un tu neredzi nākotni ar nevienu citu, kā tikai viņu – uz priekšu! Tomēr, ja esi ticis krāpts, pastāv iespēja, ka tas atkārtosies.

Tiem Strēlniekiem, kuriem ir bērni, būtu jāvelta īpaša uzmanība tieši viņiem. Raugiet, ka viņi pilda visus mājasdarbus un nekavē stundas. Nedrīkst izpalikt arī veselība.

Lasi vēl: 4 Zodiaka zīmju sievietes, kuras mēdz sapīties ar nepareizajiem vīriešiem

JAUNAVA

Kopumā sarežģīts mēnesis attiecību jomā. Iespējams, ka uzsāksi attiecības ar kādu no kolēģiem, tomēr, tev jāsaprot, ka tām ir mazas izredzes būt ilgnoturīgām. Uzņemsies jaunus riskus, kas prasīs daudz drosmes un nervu. Ja kaut ko esi apņēmies darīt, tad izdari to!

Iespējams, ka vēlēsies izmaiņas arī attiecībās, citādi iestāsies rutīna. Kaut arī tu pie tās vairāk vai mazāk esi pieradis, martā būsi īsts eksperimentu mīlētājs. Starp tevi un partneri var izcelties vairāki konflikti, kas tevi tikai pamudinās meklēt jaunas attiecības. Neapdomīgai rīcībai būs ļoti negatīvas sekas! Nebojā savu reputāciju!

 

Pievienot komentāru