3 Zodiaka zīmes, kuras visretāk taisa skandālus

Patiesi emocionāli stabili cilvēki!

Ir cilvēku kategorija, kurai ir raksturīgi no mušas uzpūst ziloni, un tad pašiem par to pārdzīvot.

Taču, ir arī tādi cilvēki, kuri no malas šķiet nesatricināmi un stabili, kā klintis. Protams, nervu sistēmas darbības traucējumus novelt uz Zodiaka zīmi būtu aplami, taču, spriežot pēc rakstura īpašībām var izdarīt secinājumus par to, kam tie nervi izturīgāki un, kam nē.

Lasi arī: 3 Zodiaka zīmes, kurās dzimst raganas

Mežāzis

Šīs zīmes pārstāvjiem ir ļoti būtiski, lai viss dzīvē noritētu, kā viņš ir izdomājis. Pateicoties savai spītībai un ietiepībai, pat ja dzīves groži slīd caur pirkstiem kā smiltis, viņš saglabās vēsu prātu, jo nevar taču pieļaut, ka kaut kas iziet ārpus rāmjiem.

Jā, Mežāžiem, kā jau visiem cilvēkiem, uznāk „melnie”, kad gribas raudāt un psihot, taču šāds stāvoklis ļoti ātri pāriet, ja salīdzina ar citām zīmēm. Tad, kad ir grūti, viņi sev liek nomierināties un nestresot, lai nesanāk vēl lielākas ziepes. Viņu vēlme sasniegt mērķi ir tik liela, ka uz šo zīmi varētu attiecināt teicienu, ka „ies pāri līķiem”. Protams, nav jau neviens jānogalina burtiski, taču uzmācīgas domas vai sliktā sajūta- tā tiek likvidēta nekavējoties, jo nekādi nepalīdz nonākt tur, kur Mežāzis tiecas.

Lasi arī: 3 Zodiaka zīmes, kurās iemīlēties ir ļoti bīstami

Jaunava

Šīs zīmes pārstāvjiem prāts ir viņu stiprākais ierocis. Un, ja labi grib, tad pilnīgi visu var izskaidrot. Tieši tā Jaunavas dara, kad tuvojas bubulis. Viņas metas tam virsū ar savu loģiku un cīnās tik ilgi, kamēr uzvar. Jaunavas zina, ka emocionāla nestabilitāte ir garants kaut kā sačakarēšanai, tāpēc to vienkārši nedrīkst pieļaut. Metodiski, soli pa solim viņas šķetinās to, kas mēģina „izsist no sliedēm”. Šāda pieeja problēmām šo zīmi padara par stabilu emocionālā ziņā.

Kamēr Jaunava nav sev paziņojusi, ka lieta ir raudāšanas vai psihošanas vērta, viņa to nedara. Cilvēki, kuri uzreiz  krīt bubuļa skavās, tikko kā tas ir ieradies, nevieš uzticamas un stabilas personas iespaidu, taču Jaunava ir pasaules glābējs- uz viņu vienmēr varēs paļauties.

Šķir otru lapu, lai noskaidrotu, kura zīme ir emocionāli  PATI stabilākā

Pievienot komentāru