3 Zodiaka zīmju pāri, kuru attiecībās valda meli

Zivis un Dvīņi

Zivis ir klusa un sapņaina zodiaka zīme, kura mīl izbaudīt vientulības brīžus, kuru laikā sakopo domas. Dvīņi ir haotiska un pļāpīga zīme, un nereti iztraucē Zivju mieru. Bieži gadās, ka Dvīņi izgudro iemeslus, lai dotos ārā un izbaudītu socializēšanos, kamēr Zivis izdomā dažādas saistības, lai varētu palikt vienas un netraucētas.

Lasi arī: 5 Zodiaka zīmes, kuras ir vismīlošākie partneri attiecībās

Lauva un Vērsis

Lauva ir savā ziņā ekscentriska zodiaka zīme un mīl būt galvenais varonis, kurš saņem uzmanību un komplimentus. Vērsis ir zodiaka zīme, kurai nepatīk atrasties uzmanības centrā, viņš ir ļoti pieķēries ģimenei un tās komfortablajai ligzdiņai. Atrodoties pāri, šīs divas zodiaka zīmes melo viena otrai, lai pārvarētu šo atšķirību plaisu, kā arī, lai apmierinātu vajadzību pēc uzmanības un ģimenes miera.

Pat ja sākotnēji šīs zīmes melo ar labu mērķi uzlabot attiecības, beigās viņas apjauš, ka mīlestībā godīgums un autentiskums ir vienīgā lieta, kas sekmē attiecības, un labāk reizēm piedzīvot dažus konfliktus mājās, nekā melot. Vienmēr sacīt patiesību nevienam nav viegli, bet tas ir nepieciešams, ja tu negribi apbēdināt savus mīļotos cilvēkus un riskēt viņus pazaudēt.

 

Pievienot komentāru