4 pazīmes, kas var liecināt, ka tu patiesībā esi šamanis

3. Tu parasti aizstāvi tos, ko mīli un piedod viņiem ātri vien.

Kad saskaries ar situāciju, kas ir emocionāli sarežģīta, tu tai pieej ar līdzjūtību un sapratni. Ja kāds, ko mīli, tevi pieviļ vai netur solījumus, vai nevar izpildīt norunu, tu vienmēr viņiem dod otro iespēju.

Lasi arī: Lūk, ko tava sejas forma atklāj par tavu raksturu

Tu arī viegli padodies kompromisiem, kā arī sirsnīgiem attaisnojumiem. Tu saskati sāpju potenciālu un nekad to nenovēli nevienam, tu labāk pats šajās situācijās esi cietējs, taču tu apgaismo šos cilvēkus ar savu laipnību un izpalīdzi.

Šamaņa augstākā izpausme ir pašaizliedzība.

 

4. Tu nemitīgi uzlabo savas problēmu risināšanas prasmes, plānošanu un stratēģijas.

Tev vienmēr ir vairāki plāni, tu nekad nepaļaujies tikai uz vienu plānu, kā arī tu esi ļoti spējīgs pielāgoties katrai situācijai un mācies no savām kļūdām. Šamaņi nekad nepieļauj vienu un to pašu kļūdu, jo viņiem ir daudz dažādas stratēģijas, kas no tā attur.

Šamanim ir jāprot domāt momentāni, kā arī vienmēr jāzina, kas ir adekvāta rīcība katrā situācijā – viņam jāprot uzreiz pateikt, kā rīkoties. Dziedināšana ir nebeidzams ceļojums un šajā ceļojumā katru reizi vari sastapt jebko, tādēļ jābūt gatavam uz visu iespējamo.

Arī interesanti: Katras zodiaka zīmes slepenībās vēlmes, par to zina tikai retais – uzzini, ko tavi tuvie cilvēki patiesībā vēlas

Pievienot komentāru