4 Zodiaka zīmes, kurām atrast īstu mīlestību ir visgrūtāk

DVĪŅI

Dvīņi ir ļoti patīkami cilvēki. Patīkami pretējam dzimumam. Dvīņos ir viegli iemīlēties un viņus ir grūti aizmirst, tikai paši Dvīņi iemīlas reti, un, ja iemīlas, tad ļoti lēni un nesteidzīgi.

Dvīņiem ir grūtības veidot tuvas un ilgtermiņa attiecības, jo viņiem patīk dzīvot pa savam un nav viegli pielāgoties attiecību pienākumiem un nosacījumiem.

STRĒLNIEKS

Strēlnieka zvaigznājā dzimušie mīl brīvības sajūtu. Viņus nereti piemeklē dalītas jūtas, kad runa ir par attiecību veidošanu. Viņiem patīk tikt mīlētiem, bet viņi bieži vien nav gatavi kaut ko ziedot attiecību vārdā. Strēlnieki vēlas turpināt savu dzīvi tā, kā pirms otrās pusītes sastapšanas. Tāpēc viņiem vislabāk veidot attiecības ar sev līdzīgi domājošiem.

Strēlnieki ir ļoti šarmanti, par uzmanības trūkumu no pretējā dzimuma puses viņi noteikti nevar sūdzēties, un tas kalpo par iemeslu tam, kāpēc, uzsākot attiecības, viņi jūtas ierobežoti. Jo koķetēšanai un aso izjūtu meklēšanai jāpieliek trekns punkts.

Lasi vēl: Zodiaka zīmes, kuras ideāli papildina viena otru – savienība uz mūžu

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīrs dzīvē visvairāk tiecas pēc zināšanām nevis mīlas dēkām. Viņš ir īsts intelektuālis, kurš priekšroku dod loģikai, tieši tā iemesla dēļ viņam ir grūti iemīlēties. Un grūti ir arī apjēgt to, ka viņš ir iemīlējies. Var gadīties, ka pie šīs atklāsmes viņš nonāk pārāk vēlu.

Ūdensvīra prāts bieži vien ir aizņemts ar dažādu problēmu risināšanu un eksistenciāliem jautājumiem, tāpēc ir visai maz laika un resursu, lai domātu par mīlestību.

COMMENTS

Pievienot komentāru