Zodiaka zīmes, kuras ideāli papildina viena otru – savienība uz mūžu

Šie trīs zodiaka zīmju pāri veido lielisku savienību, kas ilgst mūža garumā. 

Attiecību veidošana bieži vien ir lielākais dzīves pārbaudījums. Gan draudzībā, gan partnerattiecībās nepieciešams laiks, pacietība un vēlme sadarboties. Attiecības nav kā vienvirziena iela – tajās nepieciešams iesaistīties abām pusēm. Un šie zodiaka zīmju pāri pierāda, ka iespējamas ilgnoturīga un spēcīga kopdzīve.

 

Dvīņi – Strēlnieks

Abas zodiaka zīmes pieder mainīgajai enerģijai, kas ir atbildīga par tādu lietu kā zināšanas. Šajā gadījumā Dvīņi ir skolnieks, kurš visu laiku atrodas meklējumos, lai gūtu atbildes uz saviem jautājumiem un veiktu intelektuālu izpēti.

Strēlnieks tiek uzskatīts par skolotāju vai guru. Viņš ir tas, kurš ir atvērts visam jaunajam un pieņem pasauli tādu, kāda tā ir, nododot iegūto pieredzi citiem.

Abām zodiaka zīmēm vērtību sistēma balstās vēlmē paplašināt savu redzesloku un mīlestībā pret dzīvi visās tās izpausmēs. Dvīņi ir uzņēmīga zīme, un šīs zīmes pārstāvji ir tie, kuri vāc un analizē informāciju, ļoti bieži neesot pārāk selektīvi. Savukārt Strēlnieki daudz vairāk sadala informāciju un izvēlas tikai noderīgo. Viņi atšķiras no Dvīņiem ar lielu pragmatismu un māku sakoncentrēties uz vienu mērķi.

 

Lai lasītu vairāk par pārējiem zodiaka zīmju pāriem, šķir otru lapu!

 

COMMENTS

Pievienot komentāru