Zodiaka zīmes, kuras ideāli papildina viena otru – savienība uz mūžu

Vēzis – Mežāzis

Kardinālās enerģijas pārstāvji– Vēzis un Mežāzis – savā tandēmā atbild par statusu un laiku. Šajā gadījumā Vēža statuss ir saikne ar ģimeni un saknēm (mātes, meitas, brāļa loma), bet Mežāža statuss – amats un vieta sabiedrībā (direktora, valdības vadītāja, menedžera loma).

Vēzis, kuram ir vajadzība rūpēties par citiem, veido attiecības ar radiniekiem, un viņam ir nepieciešama cieša saikne ar zemi un dzimtajām saknēm. Mežāzis, kuram piemīt fantastiskas darba spējas, šajā duetā izpilda karjerista lomu un kontrolē atbildības enerģiju.

Abas zīmes visu dzīves laiku mācās balansēt starp pienākumiem ģimenē un sabiedrībā, un viņi ir piemērs tam, kā pareizi tērēt savu vērtīgo laiku.

 

Vērsis – Skorpions

Fiksētās Iņ enerģijas pārstāvji atbild par tādu aspektu kā īpašums un to, kas pieder katram cilvēkam. No astroloģijas viedokļa Vērsis ir pati materiālistiskākā zīme horoskopā, kura simbolizē pilnu kausu, paša labsajūtu un ķermeni. Tajā pašā laikā Skorpions ir tā zodiaka zīme, kas atbild par naudu un tās sniegto varu.

Jāpiebilst, ka abas zīmes pārvalda cilvēku vērtības – gan materiālās, gan garīgās – kas galu galā ir galvenie resursi, kas nodrošina cilvēka eksistenci. Vērsis tiek uzskatīts par vienu no konservatīvākajiem zīmju pārstāvjiem, kurš vairāk par visu mīl noteiktību (Zemes enerģija), bet viņa antagonists Skorpions (Ūdens enerģija) pieder pie tiem cilvēkiem, kuri regulāri ir piepildīti ar idejām un ir neparedzami.

Galvenie faktori, kas saista šos cilvēkus, ir ļoti augsta pašcieņa, īpašnieciskums un fantastiska spēja sasniegt rezultātus, kas veicina enerģijas pārvēršanos materiālos komponentos.

COMMENTS

Pievienot komentāru