4 Zodiaka zīmes, kurām 2022. gads sola negatīvas pārmaiņas

DVĪŅI

Dvīņiem šis gads var nest finansiālas grūtības, tāpēc jau laikus vajadzētu atteikties no spontāniem pirkumiem un izvēlēties veidu, kā līdzekļus uzkrāt vai investēt.

Labāk atteikties no aizņēmumiem, vismaz līdz brīdim, kad ir ļoti stabils pamats zem kājām. Nevajadzētu baidīties no padoma lūgšanas, bet tas jāvaicā tikai tiem, kas finanšu jautājumos ir prātīgi!

Veiksme nebūs Dvīņu pusē, tāpēc to noteikti nevajadzētu pārbaudīt ar riskantu un nepamatotu darījumu veikšanu vai azartspēļu spēlēšanu.

Lasi arī: Šajās 3 Zodiaka zīmēs dzimst cilvēki ar patiesi riebīgu raksturu

MEŽĀZIS

Pastāv risks izbeigt pašreizējās attiecības. Ja tas ir kas tāds par ko esat domājis jau labu laiku, tad pēc šī notikuma jutīsieties atvieglots. Tomēr vairumā gadījumu pēc šķiršanās sāksies visai melns dzīves posms no kura grūti būs tikt ārā.

Karjerā būs daudz pienākumu un darba kalni tikai augs. Būs jāiemācās no dažiem pienākumiem arī atteikties. Šis gads Mežāžiem nebūs viegls, bet gada izskaņā viņi būs bezgala pateicīgi par jauno dzīves pieredzi.

Lasi arī: Šīs 4 Zodiaka zīmes ir izteikti spēcīgas un izturīgas dzīves grūtākajos brīžos

ZIVIS

Nāksies pamatīgi rauties! Dažādās dzīves sfērās gaidāmi izaicinājumi, būs sajūta, ka tiekat rauti uz visām pusēm. Būs svarīgi atlicināt laiku arī sev un savām iegribām!

Nebūtu ieteicams uzticēties svešiniekiem. Pastāv augsts risks tikt piemānītam. Labāk uzticēties tuviem un lojāliem cilvēkiem.

Pievienot komentāru