4 Zodiaka zīmes, kuras ir ļoti rupjas un daudz lamājas – ar humora devu!

Aiz visa rupjo vārdu krājuma slēpjas patiesi cilvēki.

Dažiem visai labi sanāk filtrēt to, ko viņi grasās teikt, bet ir arī tādi, kam ir pilnīgi vienalga. Rupjus izteicienu ne viens vien uzskata kā ļoti nepievilcīgu iezīmi, bet ir arī tādi cilvēki, kuriem tas patīk, jo tas liecina, ka cilvēks ir patiess un nesamākslots.

Bieži vien par cilvēka lamu vārdu krājumu var liecināt gan izglītības līmenis, gan ieņemamais amats, gan, kā izrādās, zodiaka zīme. Tas gan nenozīmē, ka visi rakstā minēto zodiaka zīmju pārstāvji lamājas, tomēr tieši šajās zīmēs dzimst tie, kuri to mēdz darīt visbiežāk.

Lasi arī: 6 Zodiaka zīmes, kurām ir ļoti smags raksturs

AUNS

Auns nav zemdeguna bubinātājs, bet gan to dara skaļi un, jāatzīst, ka visai tekoši. Nereti pat kaimiņi ir lietas kursā, kad Auns ir dusmīgs un visi “skaistie” mātes vārdi plūst pār viņa lūpām.

Aunam rupjo vārdu plūsma ir visai organiska un dabiska, nav ilgi jādomā, kā izteikties. Reizēm ir vērts pierakstīt Auna izteiktos vārdus dusmu izvirdumā – būs lielisks piemērs tam, kā labāk nerunāt. Aunam arī var palikt kauns. Nav teikts, ka paliks kauns, bet iespēja pastāv.

Lamājas bieži, jo ir emocionāls.

Lai lasītu par pārējām zodiaka zīmēm, šķir otru lapu!

COMMENTS

Pievienot komentāru