5 no 12 zodiaka zīmēm marta otrajā pusē gaidāmas ĻOTI patīkamas pārmaiņas un iespējas

Lauva

Lauvas marta otrajā dekādē saņems interesantu piedāvājumu no draugiem, vai arī parādīsies jaunas iespējas saistībā ar paziņām. Tas var būt jauns projekts, mājieni no draugiem, interesantas domas, palīdzība jaunu ideju realizācijā. Svarīgi ieklausīties tuvos cilvēkos.

Tāpat marta otrā dekāde sola jaunas pazīšanās, daudz saziņas un aktivitāti sociālajos tīklos, daudz sekotāju, iespējama konta paplašināšanās. Var rasties idejas peļņas palielināšanai.

 

Zivis

Šajā periodā Zivis būs aizņemtas ar jautājumiem, kas saistītas ar nekustamo īpašumu, dzīvesvietu. Gaidāmas veiksmīgas iespējas naudu ieguldītu īpašumā. Iespējams darbs attālināti. Ir vērts pievērst uzmanību ģimenes locekļiem, jo viņi svarīgā brīdī var palīdzēt ar padomu un atbalstu.

Lasi arī: Esat uzmanīgi! Meitenīte sūdzējās par kņudēšanu acīs, bet lieta bija nopietnāka!

Tāpat Zivis daudz uzmanības veltīs savam ārējam izskatam. Šis ir piemērots laiks tievēšanai un ādas attīrīšanai. Šajā zīmē dzimušās sievietes droši var pierakstīties pie kosmetologa, bet vīrieši – sporta zālē vai var uzsākt treniņus mājās.

 

Vēzis

Vēža aktivitāte marta otrajā dekādē būs vairāk iekšēja nekā ārēja. Viņi interesēsies par ezotēriku un to, kā strādā zemapziņa. Citi cilvēki izjutīs vēlmi viņiem izstāstīt savus noslēpumus.

Vēži nevienam neatskaitīsies par savu rīcību. Viņi labprātāk izvēlas paturēt savus nolūkus noslēpumā. Viņiem radīsies vēlme palutināt tuviniekus ar patīkamu pārsteigumu.

Šis ir piemērots laiks, lai izpētītu cilvēka zemapziņu un nodarbotos ar psiholoģiju. Tāpat marts priekš Vēžiem būs veiksmīgs, lai nodarbotos ar radošām lietām. Viņus sagaida spēcīgs iedvesmas pieplūdums un iespējamas nopelnīt ar savu talantu palīdzību.

Arī interesanti: Ja atrodi savu vecāku vai vecvecāku mājās šīs PSRS monētas, tad uzskati, ka esi tikpat kā laimējis loterijā!

COMMENTS

Pievienot komentāru