5 no 12 zodiaka zīmēm marta otrajā pusē gaidāmas ĻOTI patīkamas pārmaiņas un iespējas

Marta otrajai pusei būs raksturīga planētu saspringto aspektu pazušana, kas bija novērojama janvārī un februārī. Tas pavērs negaidītas iespējas sekojošām zodiaka zīmēm.

 

Dvīņi

Marts Dvīņiem saistīsies ar dzīves tempa paātrināšanos. To ietekmē Marsa planētas ieiešana Dvīņu zīmē. Panākumi dzīvē būs atkarīgi no pašu ieguldītajām pūlēm un izdarītajām izvēlēm. Šajā periodā pieaugs darba apjoms, bet, neskatoties uz to, laika pietiks visam. Piesardzība un apdomība palīdzēs izvairīties no kļūdām.

Darbā var piedāvāt jaunu amatu vai dalību izdevīgā projektā. Labā ziņa ir tā, ka lielajam darba apjomam sekos pozitīvi darba augļi. Var sagaidīt nesliktu peļņu.

 

Svari

Svariem marta otrajā dekādē parādīsies iespēja doties ceļojumā vai parādīsies lietas, kas saistītas ar ārzemniekiem, citām valstīm. Marts būs labvēlīgāks laiks atpūtai nevis darbam. Svariem to vajadzētu ņemt vērā, plānojot savu grafiku. Iespējami romantiski randiņi un patīkamas tikšanās.

Lasi arī: Esat uzmanīgi! Meitenīte sūdzējās par kņudēšanu acīs, bet lieta bija nopietnāka!

Ja brauciens uz ārzemēm neizdosies, var parādīties iespējas apmeklēt kursus, treniņus. Marta otrajā dekādē būs visi priekšnoteikumi pašizglītošanai. Var mācīties arī attālināti. Veiksmīgāka laika par šo nebūs.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk 

COMMENTS

Pievienot komentāru