5 Zodiaka zīmes, kuras iemīlas reti, bet pa īstam

foto:pexels

Šo zodiaka zīmju pārstāvji neiemīlas bieži, bet, ja tomēr iemīlas, tad no visas sirds un dvēseles.

Pavisam droši var apgalvot, ka no pirmā acu skatiena šie cilvēki iemīlas ļoti reti, lielākoties tas prasa laiku, iepazīšanos un uzticības nostiprināšanu.

VĒRSIS

Vērši nav tie, kas iemīlas ļoti ātri, bet pa īstam – pavisam noteikti! Viņš ir savā ziņā izvēlīgs, un tāda pati ir viņa sirds! Neskatoties uz to, ka var izvēlēties sev nepiemērotus partnerus, viņš tik un tā dara visu, lai attiecības izdotos.

Vērši ļoti ilgi pārdzīvo neizdevušās attiecības, pat tad, kad to neizrāda. Lielākā kļūda, kuru Vērsis var pieļaut – uzreiz pēc šķiršanās meklēt citu. Diemžēl, reti kad izdodas būt attiecības ar jaunu partneri, ja domās viņš ir ar bijušo.

Lasi arī: 4 zodiaka zīmes, ar kurām ir grūti sadzīvot

JAUNAVA

Jaunavas nav tie cilvēki, kas izrādītu savas emocijas, vai publiski lielītos ar savām perfektajām attiecībām. Tomēr, ja viņš šādu soli ir spēris, vari būt drošs – viņš tevi uzskata par īsto!

Attiecības neveido ar kuru katru, turklāt tās cenšas nepakļaut muļķīgiem riskiem. Jāsaka, ka Jaunava ir viena no prātīgākajām zodiaka zīmēm attiecību ziņā, tomēr spēj izdarīt arī ļoti nesmukas lietas, ja tiek piekrāpts vai pievilts.

Raksta turpinājums otrā lapā

COMMENTS

Pievienot komentāru