5 Zodiaka zīmes, kuras parasti ir vislabākie vecāki

foto:pexels

Būt par mammu vai tēti nav viegli – bērni prasa daudz uzmanības, rūpju un nereti arī nervu. Taču šo Zodiaka zīmju pārstāvjiem padodas būt vecākiem, raksta “Your Tango”.

VĒZIS

Lai gan ar Vēzi varētu būt grūti kopā kā ar partneri, viņi ir ļoti labi vecāki saviem bērniem – tas viss viņu emocionālās saiknes un mīlestības dēļ. Vēzis ļoti satrauksies un rūpēsies par problēmām mājās, turklāt vienmēr būs līdzās saviem bērniem, lai ieklausītos viņu jūtās.

Viņiem ir lieliskas spējas būt līdzcietīgiem, saprotošiem, ar lielu empātiju pret citiem, padarot viņus par ļoti labiem un mīlošiem vecākiem. Vēzis būs labs un mīlošs atbalsts savai ģimenei, padarot jebkuru kopā pavadīto laiku ļoti kvalitatīvu – pat tad, ja tas nozīmē tikai sēdēšanu mājās.

Lasi arī: Auns bļaus, Ūdensvīram “aizies širmis”. Kā katra Zodiaka zīme reaģē uz partnera nodevību?

VĒRSIS

Vērsis ir ļoti uzticams partneris un vecāks, kas tiešām zina, kā ģimenes dzīvi noturēt stabilu. Vēršu vecāki parasti ir ļoti gādīgi un cenšas nodrošināt savām atvasēm visu, kas tām nepieciešams. Viņi uz dzīvi skatās ar praktisku un piezemētu skatījumu, kas padara viņus par ļoti stabilu atbalstu saviem bērniem.

Raksta turpinājums otrā lapā

COMMENTS

Pievienot komentāru