6 magnētiskas zodiaka zīmes, kas pievelk pretējo dzimumu

Strēlnieks

Strēlnieku sievietes ir piedzīvojumu meklētājas, turklāt viņas parasti nemaz nesatraucas par nākotni – viņas dzīvo šeit un tagad. Vīriešus ļoti piesaista tas, ka viņas ir neparedzamas – vīrieši vienkārši alkst uzzināt ko vairāk par šādām sievietēm. Viņu pieeja dzīvei, viņu atvērtā daba un attieksme pret visu padara viņas ne tikai par labiem draugiem, bet arī lieliskām partnerēm.

Mežāzis

Mežāzī dzimušās sievietes ir ļoti sirsnīgas, gudras un dāsnas. Viņas spēs veiksmīgi tikt galā ar jebkādām problēmām, turklāt to darīs tā, ka viņas sadzirdēs un pamanīs. Viņas nemeklē radošus veidus, kā izpaust savu mīlestību – viņas ir ļoti tiešas. Viņas ir patiesas, nav samākslotas – tieši tas piesaista vīriešus.

Lasi arī: 5 Zodiaka zīmes, kuras iemīlas reti, bet pa īstam

Lauva

Šajā zodiaka zīmē dzimušās sievietes zina, kā tikt galā jebkurā dzīves situācijā; Lauvas ir spēcīgas un pašpārliecinātas. Viņu rakstura iezīmes lieliski spēj visu kompensēt – ja viņas ārēji nav tik izskatīgas, viņu iekšējais skaistums spēj apburt ikvienu. Viņām ir arī ļoti laba humora izjūta, kas liek vīriešiem lipt viņām klāt kā mušām.

Skorpions

Šīs zodiaka zīmes sievietes ir ļoti viegli garlaikojamas, ja viņām nepieciešams ieslīgt rutīnā. Šīm sievietēm ir nepieciešamas nepārtrauktas izmaiņas, turklāt viņas vienmēr cenšas būt daudz labāki cilvēki. Viņām noteikti var uzticēties pilnībā – tāpat viņas ir maigas un mīl rūpēties par sev tuviem cilvēkiem. Viņas ir lieliski partneri visai dzīvei, tādēļ vīrieši pavisam ātri sāk lipt klāt šīm sievietēm. Skorpioni vīriešus piesaista ne vienmēr sava ārējā izskata dēļ, bet gan tādēļ, ka viņas ir apburošas un neatvairāmas pa dzīvi.

COMMENTS

Pievienot komentāru