6 Zodiaka zīmes, kuru pārstāvji skūpstās neaizmirstami lieliski

 

Vēzis

Vēžu personības pavedinošā daba ir tik burvīga un jauka, ka ir teju neiespējami viņiem pretoties. Un pagaidi, kamēr noskūpsti šīs zīmes pārstāvi!

Skūpstīties ar Vēzi ir dzīvi mainoša pieredze, jo viņi skūpstā ieliek vistīrāko mīlestību. Šai maģiskajai zīmei piemīt kaut kas tāds, kas liks tev atgriezties atkal un atkal.

Lasi vēl: Ja tava vīramāte dzimusi kādā no šīm Zodiaka zīmēm, tad tev draud nopietnas problēmas

Lauva

Lauvas ir pārņemtas ar vēlmi atstāt uz tevi iespaidu ar savām spējām darīt visu. Bet mīlestības un kaislību arēnā Lauvas dominēs pilnā mērā.

Lauvas skūpstās ar nolūku, viņas grib tevi burtiski nogāzt no kājām un to arī izdara. Iespējams, Lauvas ir labākie skūpstītāji starp visām zodiaka zīmēm, jo būt labākajiem it visā ir viņu lieta.

Skorpions

Skorpions negrib tevi skūpstīt, protams, ja vien viņam to nevajag darīt. Bet tā ir tā lieta, kas notiek mīlas attiecībās: skūpsti tiek gaidīti.

Tad kas ir tas, kas liek Skorpioniem būt labiem lietā, ko viņi nemaz negrib darīt? Viennozīmīgi – izaicinājums!

Lasi arī: Saderību horoskops – nelaimīga laulība vai mīlestība līdz mūža galam?

Strēlnieks

Ja tu gribi skūpstīties ar kādu, kurš ir garā brīvs, un kuram ir vienalga, ko tu domā par viņa skūpstu, tad droši vari skūpstīties ar Strēlnieku.

Tu piedzīvosi citādāku skūpstīšanās pieredzi, it kā tu būtu viena!

Jautāsiet, kā tā var būt laba lieta? Noslēpums slēpjas tajā, ka Strēlnieks nemēģinās uz tevi atstāt iespaidu, viņi skūpstās, tikai lai gūtu baudu.

COMMENTS

Pievienot komentāru