Kaimiņi domāja, ka viņa ir pārvākusies, taču pēc 2 gadiem atklājas kas neticams

Viņi savu kaimiņieni nebija redzējuši kopš 2019. gada septembra, pieņemot, ka viņa noteikti ir pārvākusies. Taču divus gadus vēlāk atklājās kaut kas patiesi šokējošs. 

Iedzīvotāji sūdzējušies par kaimiņienes aizaugušo dārzu. Kādu dienu tajā iegāzies koks. Viņi izsauca ugunsdzēsības dienestu, lai tas novērtu sekas. Bet dienests atradis ko negaidītu.

 

Itālijā, Prestino apkaimē, netālu no Komo ezera dzīvojusi kāda 70 gadus veca itāliete. Kaimiņi viņu nebija redzējuši kopš 2019. gada septembra, pieņemot, ka viņa ir pārvākusies.

Kādu dienu ugunsdzēsības dienests saņēmis sūdzības par sievietes pāraugušo dārzu un to, ka tajā nogāzies koks. Braucot novērst sekas, viņi nejauši uzdūrās uz 70 gadīgās sievietes mirstīgajām atliekām.

Sievietes līķis atrasts dzīvojamā istabā uz krēsla. Viņas miršanas iemesli vēl nav skaidri, bet ekspertīze apgalvo, ka viņa mirusi 2019.gada nogalē.

Itālietes mirstīgās atliekas atrastas pagājušo piektdien. Pašlaik policija meklē sievietes tuvinieku un radus.

Pilsētas mērs apgalvo, ka pašvaldība ir uzņēmusies bēru rīkošanu, kā arī aicina vietējos iedzīvotājus ierasties uz viņas bērēm: “Es pats centīšos ierasties un aicinu visu pilsētu. Šis ir brīdis, kad mums visiem jābūt kopā. Pat tad, ja šai sievietei nav radinieku, mēs varētu par tādiem kļūt.”

Līdzjūtība tuviniekiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru