Aicina apmeklēt Hokeja dienu, lai uzmundrinātu Latvijas hokeja izlases spēlētājus un galveno treneri Bobu Hārtliju

Vairāk nekā puse jeb 62% cilvēku uzskata, ka hokejs vieno Latvijas iedzīvotājus, liecina aptaujas dati*. Lai nokļūtu soli tuvāk Latvijas hokeja izlasei, kopīgi uzmundrinātu spēlētājus un pavadītu viņus uz Pasaules čempionātu hokejā, mobilo sakaru operators BITE, kas ir arī Latvijas hokeja valstsvienību lielfans, un Latvijas Hokeja federācija (LHF), turpinot pērn aizsākto tradīciju, arī šogad aicina uz Hokeja dienu tirdzniecības centrā “Spice”, kurā ikvienam interesentam būs iespēja satikt klātienē gan Latvijas hokeja izlases spēlētājus gan tās galveno treneri Bobu Hārtliju.

Lai ikviens hokeja līdzjutējs varētu uzmundrināt Latvijas izlases spēlētājus pirms došanās uz Pasaules čempionātu hokejā un sajusties kā “6. laukuma spēlētājs”, kā arī lai noskaidrotu, kāds ir Latvijas hokeja fans, 7. maijā plkst. 17.00 tirdzniecības centra “Spice” 1. stāvā pie informācijas centra (Lielirbes ielā 29, Rīgā) norisināsies Hokeja dienas atklāšanas pasākums.

Latvijas iedzīvotāji ir sparīgi hokeja līdzjutēji, par ko katru gadu liecina lielā fanu rosība pirms Pasaules čempionāta hokejā. To pierāda arī aptaujas rezultāti – 60% Latvijas iedzīvotāju atzīst, ka lepojas ar Latvijas hokeja izlasi.

“Pieredze liecina, ka fanu atbalsts Latvijas hokeja izlasei ir ļoti nozīmīgs – tas dod spēku, iedvesmu cīnīties uz ledus ar pilnu atdevi un sasniegt maksimāli labāko iespējamo rezultātu. Tāpēc mēs kā Latvijas hokeja valstsvienību lielfans esam pārliecināti, ka šis Latvijas hokeja izlases uzmundrināšanas pasākums pirms atbildīgajiem mačiem pasaules čempionātā kļūs par lielisku tradīciju, jo tā mēs varam sapulcēt vienuviet ne vien hokeja fanus, bet arī viņu jaudīgo #kopāspēks enerģiju, lai nodotu to tālāk mūsu izlasei,” tā BITES vadītājs Kaspars Buls.

Par to, cik nozīmīgs ir fanu atbalsts hokejistiem gan mājas spēlēs, gan arī Pasaules čempionātā hokejā, kā arī Latvijas hokeja izlases mērķiem Slovākijā pasākumā stāstīs LHF ģenerālsekretārs Viesturs Koziols un Latvijas hokeja izlases galvenais treneris Bobs Hārtlijs. Īpašus “ceļa vārdus” Latvijas hokeja izlasei teiks arī BITES hokeja komandas “Uriekstes pingvīni” pārstāvji.

Pasākumā piedalīsies arī Latvijas hokeja izlases spēlētāji, ar kuriem ikviens interesents varēs sacensties ripas mešanas precizitātē.

Tā laikā tiks veikts arī “Latvijas hokeja lielfana mērījums”, kura mērķis ir noskaidrotu, kādi – cik zinoši, precīzi, kaismīgi un jaudīgi – ir Latvijas hokeja līdzjutēji jeb tā dēvētie mūsu izlases “6. laukuma spēlētāji”. Šo mērījumu atklās TV raidījumu vadītāja Jana Duļevska un radio ētera personība, kā arī pasākumu vadītājs Oskars Lepers.

Tāpat ikvienam pasākuma apmeklētājam būs iespēja piedalīties loterijā un laimēt biļetes uz Latvijas hokeja valstsvienības spēlēm Pasaules čempionātā hokejā, kas šogad norisināsies Slovākijā.

*Aptauju veica BITE un LHF sadarbībā ar pētījumu aģentūru “Norstat Latvija” 2019. gadā. Tajā piedalījās 1007 Latvijas iedzīvotāju vecumā no 18 līdz 74 gadiem.

Pievienot komentāru