Akmeņi, kas piesaista veiksmi, vairo labklājību un uzlabo finanšu situāciju

Akmeņiem piemīt dažāda ietekme, vieni var piesaistīt veiksmi, citi-bagātību, bet vēl citi-labklājību. Sniegsim nelielu ieskatu par to, kuri akmeņi piesaista bagātību.

Akmeņi, kas piesaista bagātību

Cilvēki, kas aizraujas ar ezotēriku, tic, ka konkrēta akmens turēšana savās rokās vai izvēle nesāt tos iestrādātus dažādās rotās, piesaista naudu un labklājību.

Citrīns

Citrīns pēc krāsas ir līdzīgs zeltam. Tā nēsāšana sola īpašniekam bagātību. Jau senos laikos šis akmens tika izmantos, lai piesaistītu materiālas vērtības. Tu vari to gan ievietot makā, gan nēsāt kabatā. Ja vēlies labam draugam uzdāvināt jauku dāvanu-uzdāvini citrīnu! Tāpat variet dāvināt cilvēkiem, kuri tikko uzsākuši biznesu, jo tas nesīs veiksmi.

Malahīts

Ja cilvēks ir noskaņojies ieviest savā dzīvē pārmaiņas, ieteicams nēsāt šo akmeni kabatā. Malahīts palīdz pielāgoties jaunām situācijām, rada harmoniju un līdzsvaru, attīra un atver čakras, kā arī piesaista bagātību un mīlestību. Šis akmens palīdzēs tev kļūt pārliecinošākam. Tāpat tas palīdzēs realizēt plānus un idejas.

Karneols

Ja jūties nomākts un nelaimīgs, ieliec kabatā karneolu. Šis akmens palīdzēs kontrolēt tādas emocijas kā greizsirdība, nervozitāte, dusmas un skumjas. Palīdzēs mazināt depresiju, dos enerģiju un vitalitāti, kā arī dzīvesprieku.  Karneāns nesīs veiksmi biznesā, kas saistīts ar pakalpojumu sniegšanu vai pārdošanu.

Granāts

Granāts kabatā dos tev optimismu un palīdzēs tikt galā ar skumjām un bailēm, jo sniegs tev labu omu. Granāts piesaista panākumus. Ja tev priekšā ir nopietnas biznesa sarunas, uzliec rotaslietu ar granātu-tā palielinās tavas iespējas noslēgt kādu izdevīgu darījumu un rezultātā palielināt peļņu.

Tīģeracs

Tīģeracs ir akmens, kas kā magnēts piesaistīs naudu un panākumus. Nēsā tīģeraci un veiksme būs tava sabiedrotā. Akmens ne tikai piesaista bagātību, bet arī dos tev optimismu, prieku, laimi un dzīvesprieku.

Nefrīts

Šim akmenim tiek piedēvēta ļoti spēcīga iedarbība panākumu piesaistīšanā uzņēmējdarbībā un peļņas palielināšanā.

Tā nēsātājam dod pārliecību un palīdz virzīties uz mērķu sasniegšanu. Tiek noslēgti veiksmīgi darījumi un atrisinātas finanšu problēmas.

Ja esi nolēmis tuvākajā laikā iegādāties sev kādu akmeni, apsver domu izvēlēties kādu no aprakstā minētajiem!

Avots: hit.miformat.info

Pievienot komentāru