Aldis Gobzems stāsta, kā patiesībā norisinās Kuldīgas COVID-19 sāga un kas aiz tā slēpjas

Aldis Gobzems ir dalījies ar visai inetersantu informāciju saistībā ar Kuldīgas COVID-19 uzliesmojumu:
“NOŠĒROJIET UN IZLASIET. Es Jums izstāstīšu stāstu par Kuldīgas COVID sāgu. Lai man atkal nepārmestu, uzreiz saku – es šī stāsta autoru pazīstu personīgi, esam mācījušies vienā skolā, jauks, sportisks, sirsnīgs cilvēks. Pievienoju arī foto no Covid testu rezultātiem. Stāsta būtība ir šī “satraucošā” mediju ziņa – https://www.kuldigasslimnica.lv/post/bezatbildīga-pacienta-dēļ-vairāki-kuldīgas-slimnīcas-speciālisti-atrodas-karantīnā
Un te pats stāsts. Spriediet paši!
CETURTDIENA 24.09. ap pl.20.00 mājās sieviņa pakrita uz trepēm, kur bērns bija atstājis mantas un pārsita degunu starp acīm, dikti asiņoja. Pieņēmām lēmumu aizbraukt uz ātrajiem. Uzņemšanā lika parakstīt dokumentu, ka nav bijis kontakts ar no ārzemēm atbraukušo un nav bijis kontakts ar slimu Covid cilveku. Tā kā neesam – parakstījām. Iedeva sievai Masku un aizveda uz izmeklēšanu. Ārsti uzlika 2 šuves un palaida mājās.
PIEKTDIENA 25.09. dienas otrajā pusē sieviņai sāka palikt sliktāk, sāka pampt acs, sākās galvas reiboņi, un parādījās temperatūra 38,5 + drudzis.
SESTDIENA 26.09. ap pusdienas laiku pieņēmām lēmumu tomēr vēlreiz aizbraukt uz ātro palīdzību, lai uztaisītu galvai Datortomogrāfiju. Jo dikti sāpēja galva, nāca virsū reiboņi, bija temperatūra un assinsspiediens lēkāja – tad paaugstināts, tad pazemināts. Bija aizdomas, ka kritiens būs ko vairāk izdarījis galvai. Uztaisīja Datortomogrāfiju un teica, ka viss ok. Izpilināja sistēmu un palaida mājās. (atkal maskā un arī paši ārsti maskās).
SVĒTDIENA 27.09. bez izmaiņām, temperatūra, reiboņi, visu dienu gulšņāja, bez spēka, zems/augsts asinsspiediens
PIRMDIEN 28.09. no rīta sieviņa aizbrauca uz Doktorātu, lai ar ģimenes ārstu vienotos par nosūtījumu uz asins analīzēm, jo sāka šķist, ka simptomi ir līdzīgi LAIMA slimībai (bijām mežā). Kad māsiņa gribēja sievai nomainīt degunam pārsēju, sieva sāka ģībt, un ārsti izmērīja spiedienu – bija ļoti zems. Daktere nekavējoties izsauca NMPD, kas nogādāja sievu atkal uz slimnīcu. Tur veica atkal pārbaudes GALVAI, neko neatrada, izpilināja sistēmu. Daktere piedāvāja varbūt palikt uz novērošanu, bet tā kā nekas nebija skaidrs, sieva pieņēma lēmumu braukt mājās.

Lasi arī: Mīlestība vienmēr atgriezīsies – vienā vai otrā veidā

ORTDIENA 29.09. no rīta sieva brauca uz Gulbja Labratoriju tur pat Slimnicā nodot asinis, jo bija saņēmusi norīkojumu no Ģimenes ārstes, bet pie laboratorijas palika ļoti slikti, atkal reiboņi un sieviņa aizgāja uz ātro palīdzību, kur viņu pieņēma un
IELIKA NODAĻĀ. Tur veica pilnās analīzes, tai skaitā Laima un Covid.
TREŠDIENA 30.09. no rīta saņem analīžu rezultātus – Covid pozitīvs un Slimnīca nekavējoties pieņem lēmumu transportēt uz VENTSPILI (Covid simptomu NAV)!
Trešdien 30.09. no rīta man zvana SPKC un informē par sievas testu un es uzreiz ar bērniem uztaisījām arī COVID testu, jo esam kontaktpersonas. Dzīvojam kopā, guļam kopā. Mums visiem TRIM (12 gadīgam dēlam un 4 gadīgai meitai) NEGATĪVS. Tik lipīgs tas Covid. Tagad sēžam mājās pašizolācijā.
Tajā pašā dienā Kuldīgas slimnīca Facebook publicē rakstu, kurā min BEZATBILDĪGU pacienti, kura ar COVID pozitīvu ir apmeklējusi slimnīcu un viņas dēļ ir tagad vairākas nodaļas slēgtas un ka nodots iesniegums policijai par krimināllietas uzsākšanu (info var atrast FB, un tas viss aizgāja pa visu LV, arī ziņās).
Izlasot rakstu, sazinājos FB ar Kuldīgas slimnīcu, uzrakstīju sekojošu:
ES: Labdien. Ceru, ka savu rakstu par “bezatbildīgo” Covid pacientu atsauksiet, jo mana sieva vērsās 3 reizes pie jums, no kurām 1x pat ģimenes ārsts izsauca nmpd uz poliklīniku. Simptomi bija galvas sāpes, kakls, augsta temperatūra un krampji, vājums. Katru reizi iepilināja sistēmu un palaida mājās un neveica nekādu Covid testu. Tikai vakar (trešo reizi apmeklējot nmpd), tika veiktas dažādas analīzes, tai skaitā Covid. Jā šodien mēs uzzinājām, ka tās ir pozitīvas, bet ne man, ne manai sievai NAV BIJIS TIEŠS kontakts ar Covid slimnieku, par kuru mēs zinātu!!!! Tikai pēc spkc izmeklēšanas atklājās ķēde un vainīgais, kā dēļ arī mana sieva tagad ir Covid pozitīva un šodien tika nogādāta no Kuldīgas uz Ventspili!!! Par to, ka šis cilvēks (kontaktpersona), ar kuru bija kontaktējusies mana sieva, nezinot par šī cilvēka pozitīvo Covid, NEDRĪKST PUBLISKI SAUKT MANU SIEVU PAR BEZATBILDĪGU, KURAS DĒĻ TAGAD KULDĪGAS SLIMNĪCĀ IR ĀRSTIEM PROBLĒMAS!!!! Sievai tā ir smagi un jūs vēl viņu padariet par noziedznieci,piesaucot policiju!
Slimnīca: Paciente ar Jūsu minētajiem simptomiem – paaugstinātu temperatūru, kakla sāpēm – slimnīcā nevērsās. Pacientei bija citas sūdzības, kas neatbilst algoritmam, pēc kura tiek veiktas Covid-19 analīzes. Slimnīca vadās pēc NVD kārtības, kādā veicama laboratoriskā veikšana Covid-19 infekcijas noteikšanai. Visos uzņemšanas nodaļā veiktajos izrakstos minētas citas sūdzības, turklāt nav sniegta patiesa informācija par gūtās traumas mehānismu. Publikācijā netiek minēts personas vārds un citi dati, kas norādītu uz Jūsu sievu.
ES: Viņa nav melojusi un maldinājusi par kontaktu ar Covid. Viņa pati tikai šodien uzzināja, ka ir pozitīva un tikai šodien pateicoties spkc uzzināja, kurš varētu būt kontaktpersona (kas tiešām nebija teicis un turpinājis apmeklēt (vārdu aizkrāsoju), pakļaujot pārējos saslimšanas riskam! Pēc jūsu rakstītā sanāk, ka sieva ir APZINĀTI MELOJUSI, Maldinājusi!!!
Slimnīca: (neatbildēja).
Tā kā sieva vērsās vairākas reizes ar vieniem un tiem pašiem simptomiem arī pieģimenes ārsta, esot palaisti daudz slimnīcas darbinieki pašizolācijā (kaut gan neredzu iemeslu, ja visi bija ar maskām, tai skaitā mana sieva….). Izskatās, ka slimnīca tādā veidā LEGĀLI uz Valsts rēķina (atrodot grēkāzi) var lielu daļu ārstus palaist pašizolācijā (uz valsts apmaksātu B lapu), un slimnīcai ietaupās finanses…
Izrādās, ka pat ja cilvēks nezina, ka viņam ir Covid (jo NAV Covid simptomi) un griežas slimnīcā ar citu problēmu, tik un tā ir vainīgs info slēpšanā un var nomelnot pa visu Valsti un ielikt cietumā…. Protams, nekur netiek minēts vārds, bet tāds gadījums ir viens Kuldīgā, un visi jau zina, kas vainīgs. Info tik un tā ir noplūdis no Slimnīcas. Ir jau iesaistīta darba vieta utt..
Vai Kuldīgas slimnīca ir gatava uzņemt Covid pacientus – NĒ!
Mans Post Scriptum. Covid nav pati briesmīgākā slimība pasaulē. Covid tiek izmantots afērai, naudas zagšanai un cilvēku padarīšanai par manipulējamu aitu (lopu) baru. Tā ir tā jaunā pasaules kārtība, ko mums sola.”
https://www.facebook.com/gobzems/posts/3579993515357160

Pievienot komentāru